Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komendy Source

Skladak17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dziś mi się troszkę nudziło więc postanowiłem poszperać w kodzie Source i oto co mam ponad 240 komend tych które znamy ale i tych których jeszcze nie każdy z nas zna a i wie o ich istnieniu.

Komendy ładnie pogrupowałem (Prawa Admina) lecz nie mam czasu na ich sprawdzenie [Co za co odpowiada]. Chciał bym prosić modka o zdjęcie paru % :P

PS. gdyby ktoś sprawdził co jaka komenda "robi"  Proszę o podpięcie do tematu :P 

http://wklej.to/OEOaK

Opublikowano

NoName chodzilo mi o to ze nie wiem do jakiej grupy dodac te komendy poniewaz staralem sie dzielic na prawa. Sorki za brak Pl i cytowania ale na tel jestem.

Czemu uważasz za nie potrzebne ?

Opublikowano

@Skladak17

No przecież dragon_soul oraz ds_list to jest przypisane do GM_PLAYER a do_clear_affect do GM_LOW_WIZARD to nie rozumiem xD

A niepotrzebne bo każdy sobie potrafi to znaleźć oraz jeśli mnie pamięć nie myli baran860 zrobił już taki temat od razu jak wyciekł kod źródłowy.

Opublikowano

@Skladak17

No przecież dragon_soul oraz ds_list to jest przypisane do GM_PLAYER a do_clear_affect do GM_LOW_WIZARD to nie rozumiem xD

A niepotrzebne bo każdy sobie potrafi to znaleźć oraz jeśli mnie pamięć nie myli baran860 zrobił już taki temat od razu jak wyciekł kod źródłowy.

To jesli jest tak ze baran860 cos takiego zrobil i linki nie wygasły to przepraszam i prosze moda o usuniecie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...