Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Znikło mi miejsce na dysku C

TuFu x33

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mistrzowie,własnie odpaliłem komputer i widze że mam 0 bajtów na dysku C,nic nie pobieram od tygodnia i caly ten czas miałem wolne z 20 gb na dysku i nagle jest 0 bajtów. Co robić ? Nie chce reinstalowac systemów,backupów czy innego syfu robić. Powiem odrazu że kiedys szukalem folderów które ważą po 1gb i patrzałem co bylo w srodku,bo zostawało czasem. Ale tym razem żaden nie ma 1gb+ i nie udało mi sie znalesc niczego w zadnym folderze. 

Modzie,zostaw w tym dziale jak możesz. Pisze bo pewno wrzucisz na komputery gdzie nikt nie zajrzy i tyle będzie z tematu,a dla mnie to jest bardzo ważny temat i potrzebuje szybkiej pomocy

79160594027661829163.png

Opublikowano

Dodam że minute temu usunalem gierke i zostalo mi 500kb,ale znowu jest 0 bajtów. Jakby z automata cos mi gracilo dysk

79160594027661829163.png

Opublikowano

Dodam że minute temu usunalem gierke i zostalo mi 500kb,ale znowu jest 0 bajtów. Jakby z automata cos mi gracilo dysk

Gierka 500kb? A co do gracenia to może być cokolwiek - ciasteczka, raporty, jakiś program musi coś zapisać. 500kb to znika migusiem przy czymś takim.

Co systemu to albo zrobisz szybkie czyszczenie, które już masz na komputerze w dysku lub ccleanerem. Nie mniej skoro aż tyle Ci miejsca zabrało to albo kup nowy dysk (możliwe, że masz pusty interfejs w komputerze to nie będzie potrzeby usuwania starego) albo zainstaluj od nowa system.

Masz pewnie mnóstw syfu, który można usunąć za pomocą panelu sterowania - usuń to.

Ewentualnie jakiś robaczek czy coś i to taki porządny, bo już rozsiadł się dupą po partycji - w tym przypadku przeskanuj jakimś anti-malware.

pyhvh7E.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...