Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[MW2] Jest sens kupować?

Dyzmoreg

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, ostatnio naszły mnie znów chęci na grę w coda:mw2.
I tu moje pytanko, jest sens kupować gierę? Serwery nadal online? Dużo cheaterów? 

@Edit : co do serwerów to już wiem, ale jak z tymi cheaterami? :D

.

Opublikowano

Moim zdaniem nie warto kupować MW2 dla multi, ponieważ MW2 i 3 są to jedne z bardziej zapomnianych części (ale oczywiście ludzie w nie grają).

Bardziej warte uwagi jest AW, BO2, 3 i nawet CoD 4 dla samego MP.

Jak się przed chwilą pytałem kolegi to- "W MW2 jest mniej, więcej tylko samo cheterów co w BO2"

Opublikowano

Nie opłaca się kupować MW2 nikt tam prawie nie gra.Gra umiera nawet już umarła bardzo mało graczy chyba jest mniej niż na cod4

12Z3na4w70uNWDDFCGFCG.gif

Opublikowano

Ale w sumie patrząc na Steamchards to nawet trochę ludzi gra. Fejm na BO3 się już powoli kończy i znowu zaczynają grać w starsze części.

4k to nie jest aż tak mało. A co do cheterów, to napisałem na górze :)

Opublikowano

No tak, polecacie black opsa 3 itd. Ale tu też trzeba o sprzęcie porozmawiać, mój zestaw do najlepszych nie należy, a wiem, że mw2 uciągnie lajtowo, bo już 500 godzin za sobą mam. Jedyne na co mogę sobie jeszcze pozwolić to mw3. Czyli jednak nie warto kupować i na stare śmieci wracać? :D

.

Opublikowano

MW2 moja ulubiona cześć, 600 godzin przegranych w samo MP ;p

Ale jak próbowałem ostatnio zagrać, to łatwo nie jest. Mało graczy i proporcjonalnie dużo cheaterów. Lepiej kup coś nowszego. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...