Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CarolineMT2 [Dedyk] [Hard/Medium]

xArtex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiekszosc tych "dowodów" to screeny/filmy z wlamania, którego juz nie ma, wiec nie wiem o co ci chodzi ..

Serwer sam w sobie nie jest zly. Gra sie spoko. Niekiedy niestety wywalaja jakies bugi przez graczy, którzy nie umieja grac normalnie. Administracja stara sie. Robi aktualizacje, poprawia bledy, robi eventy, odpowiada na pytania, banuje wh'czów. Jesli chodzi o wh to wielu pisze, ze biega ich sporo na tym serwerze. Co sie dziwic skoro niektórzy nie umieja grac.. Cheaty pomagaja im w tym lecz i tak dostaja bana gdy wyryty zostaje wh :s

• Odpowiedzi 94
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wiekszosc tych "dowodów" to screeny/filmy z wlamania, którego juz nie ma, wiec nie wiem o co ci chodzi ..

Serwer sam w sobie nie jest zly. Gra sie spoko. Niekiedy niestety wywalaja jakies bugi przez graczy, którzy nie umieja grac normalnie. Administracja stara sie. Robi aktualizacje, poprawia bledy, robi eventy, odpowiada na pytania, banuje wh'czów. Jesli chodzi o wh to wielu pisze, ze biega ich sporo na tym serwerze. Co sie dziwic skoro niektórzy nie umieja grac.. Cheaty pomagaja im w tym lecz i tak dostaja bana gdy wyryty zostaje wh :s

Zacznijmy od tego Yukito czy twój nick w grze to Yuki ? Jeśli tak to wydawałeś mi się mądrzejszy na większości serwerów.

Zastanawia mnie jak bardzo jesteś ograniczony umysłowo :)

Ludzie wstawiają dowody gdzie administracja nie banuje za wh Ty mówisz ze jest inaczej.

EQ z Włamania wszystko fajnie tylko wasz administrator twierdzi ze eq z ,,WŁAMU,, zostało usunięte 26.12 o godz 14 ? Przepraszam jak coś pokręciłem, a Adrian @Join wam wczoraj wydupił te szkaty około godziny 16:00 wiec przynajmniej nie bądź hipokrytą, bo strasznie mnie to razi w oczy.

Gra się spoko, a Administracja się stara ? Powiedz mi czy Administrator na normalnym serwerze spamuje cały czas ,,SIEMKA CO TAM XDDDDDDDDDD,, ,,JAK SIE GRAXDDDDDDDD,, ,,JANEK DOSTAŁ UNBANA BO JEST CZYSTY ALE NIE WIEM...,,(Co z tego ze sam sobie dał tego unbana ale dostał unbana^^) czy widziałeś kiedyś coś takiego na normalnym serwerze ?

Bo ja nie widziałem.

Administrator pokazuje swój poziom intelektualny który jest bardzo niski.

Dziękuję za uwzględnienie mnie w prezentacji serwera. Zawsze wiedziałem ze jestem dobry jednak pisanie o mnie w samych superlatywach mi schlebia.

Pozdrawiam Janek 

Jestem królem po dziś dzień i mój gen się tym skaził.

Opublikowano

Liczba Graczy Online: 650/700

ZAPRASZAMY BARDZO SERDECZNIE NA SERWER!

WSZYSTKO Z WŁAMÓW ZOSTAŁO JUŻ USUNIĘTE.

JEŚLI BĘDĄ WĄTPLIWOŚCI CO DO LICZNIKA TO WRZUCĘ SCREENY.

http://carolinemt2.pl/?page=account&subpage=register

wjgvoj.png

Jesteście największymi mistrzami manipulacji jakich znam. 

Powiedzcie mi czemu nie wstawicie ss z Licznika ?

Tylko wstawiacie jakieś marne zdjęcia miasta gdzie są wystawione Shoppy offline które każdy wystawia na 7 dni i one nie znikają?

Moge się założyć ze stoi jeszcze tam mój sklep ,,Kupie PD PW JANEK,, i 5 innych Sklepów które wystawiłem.

1. Wyjaśnij mi racjonalnie jak przez stronę (Tak twierdzisz) Zdobyłem twój Login i Hasło. (Niby to był włam)

2. Pokaz wszystkim licznik z gry.

2,5. Czemu nie ma licznika na stronie ?

3. Te sklepy offline to był Shaggy najlepszy zakup w życiu teraz każdy twój serwer ma tyle shopow ze wydaje się jakby na nim grało 5k ludzi.

4. Czemu nie ustosunkujesz się do tego skoro usunąłeś moje konta i ekwipunek to skąd Adrian miał szkaty i Truty?

5. Wyjasnij czemu taki ,,krętacz,, jak ja potrafił sie odbanowywac na twoim serwerze, a Ty nie potrafiłeś sobie z Tym poradzić?

6. Powiedz wszystkim ile ludzie musieli czekać żebyś od startu naprawił AntyExpa.

​Słowem końca tylko napisze ,,DIIM2 DZIĘKUJEMY ^^" Administratorze serwera

Jestem królem po dziś dzień i mój gen się tym skaził.

Opublikowano

Tu nie gra z 700 osób, jest od ch*ja nastawianych sklepów i to tyle. Nie pozdrawiam

Robiłeś ten serwer półtora roku ponoć tak ? To dlaczego takie niedociągnięcia są ? 

Opublikowano

@FeelMyStylee

Jakie 200/300 xdd

Około 19 było 650 jakoś i rośnie

JEŚLI BĘDĄ WĄTPLIWOŚCI CO DO LICZNIKA TO WRZUCĘ SCREENY.

xD Nie ma to jak SS sklepów offline, gratulacje. Ja na tym SS widzę może z 10 osób. Na WoM'ie przy +/- 1,2k online w m1 widać z 50+ osób. Wniosek?

Shaggy weź skończ.

tenor.gif

Opublikowano

stoisz sobie ladnie w m1. od 3dni a tu angle perm ...

smieszki 0powodow 0 dowodow...

wystarczy na forum wejsc juz tam sie ludzie pytaja ''za co maja bana''

56096062140461666809.png

Opublikowano

Zabawny jesteś :)

Ale to nie był włam :) tylko bug który ja do tej pory znam

ss z rana dziś .: )

@Bolus™

@1373230489-U611928.pngGanji

7TfCPq4.jpg

Proszę Pana, troszkę się ośmieszasz przerabiając te screeny. 

Screen bazy że nie masz tylu szkat.

maxnlz.jpg

Robisz aferę zmieniając datę w Windowsie, i nie ma komendy na dawanie PO, tutaj się wsypałeś troszkę :)

Tu nie gra z 700 osób, jest od ch*ja nastawianych sklepów i to tyle. Nie pozdrawiam

Robiłeś ten serwer półtora roku ponoć tak ? To dlaczego takie niedociągnięcia są ? 

Aktualnie jest 400 osób, i gwarantuję ci że na serwerze w godzinach szczytu jest 700 :)

Opublikowano

komend na po moze i nie ma ale sam na glownej mial  cos ok 25k  a na dropkach po 15k :)

dodam jeszcze ze tego bana dostalem  za nic ....

tak bocilem pierwsze dni servera lecz wtedy gm nawet nie sprawdzal

POSTAC KTORA DOSTALA BANA BYLA W 100% CZYSTA 

http://screenshot.sh/odDzRrnb9ULEx.....

http://screenshot.sh/ouyYAuNYljRQV

http://screenshot.sh/m9lNdvN1PrsPr

56096062140461666809.png

Opublikowano

0f9fde0b21ef1.png

Sprzedam za PLN ktoś, coś? PW

@Edit

6f638f6e8637a.png

Ośmieszasz się tylko swoją głupotą, jeszcze sobie piszcie że skopiujesz 1000 trut ;ccc

Troche dziecinna administracja. Serwer dupy nie urywa i postoi pewnie z miesiac

Podaj jeden powód dlaczego ma postać miesiąc, bo pierdzielisz jak połowę mpc których dupsko boli 

Opublikowano

Ośmieszasz się tylko swoją głupotą, jeszcze sobie piszcie że skopiujesz 1000 trut ;ccc

Podaj jeden powód dlaczego ma postać miesiąc, bo pierdzielisz jak połowę mpc których dupsko boli 

Choćby dlatego że ten serwer jest do niczego. Administracja to jakaś paranoja. Na samym serwie coraz mniej ludzi, i zaczyna coraz bardziej świecić pustkami. Do tego przekłamania i wałki co do ilości online, i jeśli mnie pamieć nie myli - już raz się wysypał. Więc będzie tak i tym razem. I niestety kilka bardzo znaczących bugów, które już dawno powinny być wyłapane przez administrację - ale sry, o czym my mówimy. Administracja bladego pojęcia o serwerach nie ma. 

Nie polecam. 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Choćby dlatego że ten serwer jest do niczego. Administracja to jakaś paranoja. Na samym serwie coraz mniej ludzi, i zaczyna coraz bardziej świecić pustkami. Do tego przekłamania i wałki co do ilości online, i jeśli mnie pamieć nie myli - już raz się wysypał. Więc będzie tak i tym razem. I niestety kilka bardzo znaczących bugów, które już dawno powinny być wyłapane przez administrację - ale sry, o czym my mówimy. Administracja bladego pojęcia o serwerach nie ma. 

Nie polecam. 

Kiedy się serwer wysypał :)? Bo ja jakoś 1 raz o tym słyszę ;) 

Opublikowano

@bigmen

Przestań p******** głupoty, bo mnie wkurwiasz. Zachowujesz się jakbyś nic, kompletnie nic nie wiedział.

9e158cdc19f5b.png

Jeśli nie wierzysz zapytaj Shaggiego co miałem w eq :)

Opublikowano

@bigmen

Przestań p******** głupoty, bo mnie wkurwiasz. Zachowujesz się jakbyś nic, kompletnie nic nie wiedział.

9e158cdc19f5b.png

Jeśli nie wierzysz zapytaj Shaggiego co miałem w eq :)

Pokaż je na handlu ;)

PS ŚNIEGU NA SERWERZE NIE MA OD 2 DNI XSDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Pokaż je na handlu ;)

PS ŚNIEGU NA SERWERZE NIE MA OD 2 DNI XSDDDDDDDDDDD

Wiesz, dziwne, bo jak przyjdzie co do czego to każdy może sobie śnieg sam "dorobić" w bardzo prosty sposób :) Wystarczy trochę pomyśleć, zanim się bzdury napisze :) Więc idź lepiej dalej łapać warny za wstawianie ciągle filmów w prezki, zamiast pisać takie bzdury :);) Albo poproś kolegów o "nagrody" za bronienie serwera, bo zapewne eq masz już full z navi. 

Poza tym coś mi się zdaje ze za niedługo znowu będą ssy z miliona itemów porozwalanych po miastach, bo jest tu tyle dziur że szkoda gadać. 

Lepiej to zamknijcie, zamiast spamować po innych serwerach i robić dziadostwo, czy zawracać ludziom głowy takim śmietnikiem jak tutaj. 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Pograłbym ale za dużo osób pisze że ma coś z Navi, albo coś z jakiego bugu, nie chce mi się wchodzić, bo serwer nie ma przyszłości z takimi opiniami, jak mnie odrzuciły te komentarze to na pewno się znajdą osoby które myślą tak samo :)

Pozdrawiam i Powodzenia :).

Opublikowano

Wszystkie "lewe" ekwipunki zostały usunięte. Nie ma nic na serwerze po całym incydencie :) Więc wszelkie próby zepsucia serwera przez graczy którym zostało to odebrane chciałbym wysłać serdecznego kopa :3

Zapraszamy do gry wszystko jest git :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...