Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odbieranie skinów na CSGOLOUNGE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podczas odbierania przedmiotów z csgolounge w prawym dolnym rogu wyświetla się komunikat: "Wait for a return offer..".Po chwili on znika i wyświetla się inny komunikat:

"Looks like the bot couldn't send you an offer.Please make sure that:-your Steam Guard Mobile Authenticator is active,-your trading URL is correct,-your armory is not full,-your profile is set to public,-you are not trade banned.Once you can receive offers via your trading URL try again. You can change the URL in my profile."

Wszystko mam zrobione dobrze.I stąd moje pytanie co zrobić aby móc odebrać rzeczy z csgolounge?

Opublikowano

"Wygląda na to, że bot nie może wysłać oferty. Upewnij się, czy twój mobilny klucz autoryzacji steam jest aktyny, twój TRADE URL jest poprawny, twój ekwipunek nie jest pełny, twój prófil jest ustawiony jako puliczny, nie masz zablokowanego handlu..."

Wczoraj steam miał problemy, więc upewnij się czy coś się nie zmieniło z w/w rzeczy.

Opublikowano

Sprawdziłem 2 razy.Wszystko jest dobrze.Gdy chce wymienić się ze znajomym to wszystko działa,a na lounge nie.

Opublikowano

Mobilny token masz włączony od ponad tygodnia? Ja wczoraj wypłacałem skiny i co jakiś czas mi to wyskakiwało, mimo włączonego.

tenor.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...