Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Decyzja

Exodius

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zdecydowalem się ze kupie retail na m60 ale niewiem gdzie go mozna kupic ;/ wiem ze to zalosne ale serio niewiem

Opublikowano

czyli jednak allegro ?

ale widziałem na forum że u madmaxa jest drogo ;/

Opublikowano

Nie słuchaj tych n00bów kup sobie na ogkeys.

U MadMaXa jest cholernie drogo i ja bym u niego nie kupował.

Dam przykład u niego retail na famasa kosztuje 320zł a na ogkeys 90$.

Polecam ogkeys nie zadne allegro.

Pozdrawiam

".....Niczym feniks z popiołu odrodził się..."

Opublikowano

www.ogkeys.com

tam m60 kosztuje 70zl

1zy7no7.jpg

hahaha smieszny jestes . to ze jestes adminem to nic nie znaczy . jestes takim samym czlowiekiem jak ja i kazdy inny :)

Opublikowano

prawda jest taka ze na ogkeys wkradaja sie do emaili nie ktorych pytalem sie madmaxa skad kupuje i powiedzialem czy na og keys a on napisal ze mu sie wkradli na email i skasowali i omija ta strone szerokim lukiem wiedzialem gdzies na forum ze tez tak zrobili aler po za tym to radze na allegro 140 to nie az tak drogo

tiger.jpg~~|~~tiger.png

--------------------------------------------------------------------------------------

Czapa thx za sygne.

Opublikowano

ja pierdole, a ty myslisz ze by powiedzial "tak kupuje zajebista sprawa, kupujcie tam a nie u mnie" n/c. ja tam kupilem retaila na m249 i m134 i jeszcze ani razu sie nie wkradli...

1zy7no7.jpg

hahaha smieszny jestes . to ze jestes adminem to nic nie znaczy . jestes takim samym czlowiekiem jak ja i kazdy inny :)

Opublikowano

tam na ogkeys placisz w dolca:) więc najlepeij poczekać aż będzie najlnizszy kurs $ i masz m60 za 30 zł nawet:) a dolec teraz słabiutko stoi więc najlepeij teraz kupować

@Topic jak sie zalogować na tym ogkeys żeby modz kupować??

"Miłość silniejsza jest od strachu, a wiara obroni Cię od ataku"

GG 860188

Opublikowano

zrob konto...

1zy7no7.jpg

Opublikowano

ohneos to powiedz jak (daj instrukcje) albo podaj gotowe bo nie wiem gdzie zrobic to konto:P

"Miłość silniejsza jest od strachu, a wiara obroni Cię od ataku"

GG 860188

Opublikowano

tja, tylko paypal.

lolek777 -> nie zabieraj sie juz za to, jak nawet nie znasz podstaw angielskiego.

1zy7no7.jpg

Opublikowano

Jak nie wiesz to sie nawet za to nie zabieraj >_>

Lolek mnie rozwalił...chce kupować na zagranicznych stronach bez znajomosci angielskiego.Powodzenia...

@Down

To naucz sie angielskiego leniu...

Opublikowano

i sie spam zaczal, pozatym 20% wypowiedzi offtop ;/

@All kupuje allegro

@ogkey ej jak moge sie tam zarejestrowac ?? bo niemoge bo niemam konta paypal ponieważ niewiem o co chodzi : "wiersz adresu 1"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...