Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chcę skorzystać z kupna internetu - wymagają legitymacji studenta.

TuFAST

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jak w tytule. Chcę skorzystać z pewnej oferty internetu, jest tylko i wylacznie dla studentów.

Jak nie trudno sie domyslic, potrzeba jest posiadania aktualnej legitymacji studenckiej - ja nim nie jestem, nie posiadam jej.

Ją trzeba okazać monterowi, gdy przyjdzie zamontować internet.

Gdy przyjdzie i o nia poprosi odpowiem: ,,Nie wiedzialem ze jest potrzebna, mozna na to w takim razie przymknac oko?''

W najgorszym wypadku zabierze swoje rzeczy i wyjdzie mi z mieszkania bez podpisanej umowy...

Jak myślicie, przejdzie to? Przeciez ta osoba to tylko monter ktory jest wynajety przez firme, wiec mysle ze by dal spokoj.

Probowal ktos moze tak? :P

Opublikowano

przekup go

''a mozna przymknac na to oko?'' + szastam w dloniach banknotem 50zł...

jak bedzie mowil ''nie, nie, nie'' najwyzej tak zrobię :)

Opublikowano

Takim zachowaniem, zrobisz sobie więcej problemów niż korzyści z tego internetu.

Wątpie, że ten "Monter" przymknie na to oko. Poza tym chyba nigdy nie podpisywałeś umowy dot. usług internetowych.

Opublikowano

Odpuść se tą ofertę, dawania w łapę też nie próbuj. Więcej z tego będzie kłopotów niż korzyści

Admin Cienia
Opublikowano

Przeciez ta osoba to tylko monter ktory jest wynajety przez firme, wiec mysle ze by dal spokoj.

Skoro jest wynajęty przez firmę, to raczej nie będzie ryzykował pracy (być może jedynej jaką posiada), dlatego raczej nie przymknie oka. Fałszowania legitymacji również nie polecam, lepiej poszukaj innych ofert, może nawet znajdziesz coś lepszego.

1294477714-U1.png

Opublikowano

znalazlem lepsza mozliwosc skorzystania z internetu - w c**j szybsza i tansza ;)

Nie beda chcieli skanu, nalezy tylko okazac monterowi i tylko @noIP myslal jak ja ;)

nie rozumiem ludzi ktorzy mi tego odradzali itd, nie narobilbym sobie tym problemu :)

Jak pisalem, monter jest tylko wynajety, nie jest powiazany z siecia ktora dostarcza internet :]

Niestety Wam tego nie sprawdze bo znalazlem lepsze rozwiazanie mojego problemu... a teraz pozdrawiam i prosze o zamkniecie tematu :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...