Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Stream twitch.tv/madurfofficial

madurf

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie.

Mam na imię Mikołaj, mam 17 lat. Od 3 miesięcy amatorsko streamuję, na moich audycjach regularnie pojawia się 10-15 osób.

Chciałbym wypromować swój kanał na platformie Twitch i kanał na YT. 

Podaje linki: twitch.tv/madurfofficial

Kanał YT: https://www.youtube.com/channel/UCHpyjjl1c-y6HgnArj-VDcQ

3 razy stream w tygodniu, raz w dzień powszedni, 2 razy w weekend, przewiduję grę w CS:GO, League of Legends, HOTS, chciałbym też komentować mecze tych gier, w porozumieniu z Michałem "Avahirem" Kudlińskim - profesjonalnym komentatorem League of Legends. Chciałbym aby widzowie mieli ze mną jak największy kontakt, poprzez bezpośrednie spotkania, losowania, rozmowy na TeamSpeak itp. Chciałbym też organizować gry z widzami, czy komentować ich zmagania. Gdyby się to wszystko rozwijało, to na pewno coś jeszcze przyjdzie mi na myśl. Chciałbym organizować wspólne spotkania, gdzie moglibyśmy się lepiej poznać, porozmawiać, ale myślę, że to dopiero miałoby miejsce potem, gdy ta społeczność się rozwinie do miejmy nadzieję, dużych wymiarów. 

Moim marzeniem jest stworzyć jak najliczniejszą społeczność. Teraz mój stream nie jest znany, lecz bardzo chciałbym, aby wszystko szło w coraz lepszą stronę, Myślę, że liczba 80-100 osób, która by się utrzymywała, będzie dla mnie bardzo radosną informacją, ze swojej strony obiecuję, że zrobię wszystko, aby dziękować waszej witrynie za wszelką pomoc obiecaną mi. Jeśli by było nawet 50 osób to już będę bardzo szczęśliwy. Każdy odniesiony sukces cieszy!

Gdybym miał powiedzieć coś o sobie :
Bardzo dbałbym o widza, aby ten nie nudził się podczas oglądania, aby zawsze na moim streamie, działo się coś, co przykuję jego uwagę. Na pierwszym miejscu bym postawił, o to aby widz odnosił radość z tego, że ogląda fajny materiał, który sprawia mu przyjemność, podczas oglądania. 
Po drugie, chciałbym stworzyć pewnego rodzaju "więź" między mną a widzem, aby każdy kto mnie ogląda wiedział, że może liczyć na moją pomoc, radę czy danie mu jakiejkolwiek podpowiedzi lub wskazówki, 

Chciałbym streamować regularnie, zawsze na każdym możliwym kroku, dziękować waszej witrynie, oraz być w jak najlepszym kontakcie z widzami, poprzez nagrywanie vlogów na YT, pisanie wielu postów na facebooku, czy regularny stream.
Zrobiłbym wszystko, aby stream oglądało się przyjemnie, poprzez np. puszczanie muzyki, którą dany widz chce usłyszeć, czy bezpośrednią rozmowę z widzami. Chciałbym organizować nie tylko streamy z gameplayów, ale również poradniki do gier, poradniki do montowania filmów, pokazywanie sprzętu dla początkujących oraz okazywanie pomocy, czy spełnianie życzeń widzów. 

Pozdrawiam Mikołaj Mad Urf Palimąka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...