Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Film

Tjes2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jpblvl.png

To znalazlemw intro aiona 5.0 (facet po prawej ;_;) jest moze jakis film ktory prezentuje tych "nieboszczykow"?

Opublikowano

A co chcesz się umówić z nimi? 8) To jest chyba wycięte z tego https://www.youtube.com/watch?v=jqjVVA5Y_Kg 

Wiadomo, że na trailerach dają różne fajne rzeczy, bo to ma przyciągnąć uwagę. 5.0. to bardzo duży patch, więc zanim u nas przetłumaczą wszystko, to naprawdę długo potrwa. Dziwnie zobaczyć ludzi z 70 lvl ;P Te moby są chyba z tej instancji Ruins of ghosts? (mi to przypomina jakąś Adme czy Theo Lab z innym bossem xDhttps://www.youtube.com/watch?v=wqwUrBYN85ANie wiem, czy są jakieś cut scenki do tego, ale jakoś nie widzę na gameplayach. jest jescze druga nowa insta Library of Knowledge ;P

Skoro Aion zmienia kategorię na 18+, to ciekawe czy faktycznie zniknie dzieciarnia 8)

Opublikowano

Ciekawi mnie też ten nowy system skilli "4 żywiolow".. Ciekawe jak do niego nabija sie pkt..

I jeszcze jedno pytanie (na filmie nie znalazlem tych nieboszczykow xD):

Jakie ustawic ustawienia gry aby jakos gra chodzila? Mam komputer stacjonarny 3,50 GHz , 8GB RAM-u. Karta graficzna Radeon M7 265 i 2 wentylatory w srodku

Opublikowano

Heh i tak masz lepszy komp niż ja :>

Shift+f12

Co do ustawień, jeśli ci kiepsko chodzi gra, ustaw wszystko w grafice (Engine settings w eng wersji) na low, oprócz zasięgu objektów (tam lepiej mieć chociaz te dwie kreski). Do tego możesz wyłączyć detale postaci  i inne efekty(various settings). Tylko uwaga, bo wyłączenie efektów, spowoduje, że np. na runadium nie będziesz widzieć śniegu. Do tego w zakładce Pet ustaw na Hide Other Player's Pets.

Możesz się również pobawić swoją kartą. Nie wiem jak tam AMD Radeon, bo mam Nvidia, ale chyba możesz tam gdzieś ustawić na wydajność ;P

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mam komputer stacjonarny 3,50 GHz , 8GB RAM-u. Karta graficzna Radeon M7 265 i 2 wentylatory w srodku

~~~~~~~~~~

Zadziała na tym sprzęcie na full ustawieniach graficznych?

Opublikowano

Mam komputer stacjonarny 3,50 GHz , 8GB RAM-u. Karta graficzna Radeon M7 265 i 2 wentylatory w srodku

~~~~~~~~~~

Zadziała na tym sprzęcie na full ustawieniach graficznych?

Nie mam zamiaru Cię urazić chociaż chyba by się nawet trochę przydało... Przed chwilą w innym dziale pisałem o inteligencji ludzi i teraz Ty robisz to samo co tamci - nie wykazujesz się zbytnio tą inteligencją... 

Piszesz jakiego masz kompa, zakładam, że grasz w Aiona, ( bo tak coś chyba w innych tematach czytałem Twoje posty ), więc wytłumacz proszę - czy tak ciężko zmienić sobie na full ustawienia w grze i samemu sprawdzić ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...