Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer do 2000zł

Dots.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaki posiadasz budżet na kupno? - 2000zł
Kiedy zamierzasz kupić zestaw? (za ile dni, tygodni, miesięcy, lat) - prawdopodobnie w lutym 2016
Jaka jest dotychczasowa specyfikacja sprzętu, a jaka rozdzielczość monitora? - ~
Do czego ma służyć komputer? - Do gier (głównie CS:GO)
Czy w koszyku ma się znajdować system operacyjny, monitor albo inne peryferia (myszka, klawiatura, słuchawki, etc.)? - nie
Czy zamierzasz podkręcać podzespoły? - Nie
Masz jakieś dodatkowe wymagania dotyczące sprzętu? - Musi się zmieścić całość w 2000zł

To były odwiedzi na ważne pytanie a teraz bardziej rozwinę. Zamierzam kupić nowy komputer. Ale mam ograniczony budżet: 2000zł (poniżej 2150 bo przesyłka kosztuje). Komputer ma głównie służyć mi do gier, między innymi CS:GO. Zależy mi na długotrwałości sprzętu. Nie przeszkadza mi złożenie komputera, bo chyba trafionego z neta bym nie trafił. Jeden znalazłem: http://www.morele.net/inventory/info/u70hZV/?utm_source=youtube.com&utm_medium=link&utm_campaign=IN_YT_TechnologyCorneri nie wiem czy jest ok, dlatego piszę tutaj. Super by było gdyby ktoś, który się zna złożył sam mi komputer internetowo na np. Gral'u. Nie wiem, który jest tańczy, czy morele czy gral ale bardziej odpowiada mi morele bo na gralu nie mogę się odnaleźć. Nie mogłem tam znaleźć karty graficznej z MSI. Proszę o pomoc i z góry dziękuje!

WESOŁYCH ŚWIĄT! :santa:

Opublikowano

Kiedy zamierzasz kupić zestaw? (za ile dni, tygodni, miesięcy, lat) - prawdopodobnie w lutym 2016

Przyjdź około tydzień przed zakupem, bo do lutego ceny zapewne ulegną zmianom.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...