Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Zajrzałem na to forum po długej przerwie,bo postanowiłem wrócić do metina :) Nie wiem czemu ,ale żadne mh mi nie działają tylko fb co zrobić? (mam obejście)

Opublikowano

sciagnij hackshield remover by andrzej17

789290350.png

woj.gif

100 [ V ]

200 [ V ]

300 [ V ]

400 [ V ]

500 [ V ]

600 [ V ]

700 [ V ]

800 [ X ]

Opublikowano

żal hackery walone.... grać bez nich nie umiecie to nie grajcie wogóle.Pewnie powiecie po co jestem na tym forum.A JA WAM MÓWIE nie po hacki ale po ciekawostki co dropic etc .

DAJ MI (-)

"Grzeczne dziewczynki idą do raju, niegrzeczne raj mają na ziemi".

strong1.jpg

Wiesz jak zarabiam w Metin?

Zbieram złom :P

Poziom podwyższony za :

Poziom został podwyższony: Pisanie w tematach keczupa

Opublikowano

Wypierdalajcie jak najdalej.

TO jest forum o hackach ,a nie kurwa jakieś pierdolone lamerskie forum o metinie.Wypierdalać na boarda jak wam się nie podoba.

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Ludzie ogarnijcie się kolo robi temat o hakach a wy na tym forum nie po to? no to po co wchodzicie piszecie zastanów sie jak byś nie napisał to by problemów nie było? no właśnie a co do up nasz naród ma też wiele zalet i nie jesteśmy wcale samymi złodziejami..

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

LOL dosc ze hackerzy to jeszcze minusa dali

Łap kolejnego , tu się takich "ludzi" jak ty nie toleruje.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

wiesz ci to jest mpc mlti player cheats a jak chcesz sie dowiedziec gdzie co dropi to bez obrazy spierdalaj na board.metin2.pl tam takie tematy zakladaj gdzie dropi fms albo jeszcze co

Opublikowano

to jeszcze ja dam "-" bo lubie hacki ;) a i polacy wkoncu musza oszukiwac ^_^

211c73cd6486beb.gif

Minecraft

odkrywcai.pngwolftamer.png

Odkrywca

Wolfer:Lubie pieski:P

Jeżeli jesteś człowiek to kliknij na obrazek:

baner6.gif

Opublikowano

żal hackery walone.... grać bez nich nie umiecie to nie grajcie wogóle.Pewnie powiecie po co jestem na tym forum.A JA WAM MÓWIE nie po hacki ale po ciekawostki co dropic etc .

Masz całkowitą racje oprócz daremnych hacków można znaleść bardzo ciekawe rzeczy o których np ja nie słyszałem jeszcze wole grać sam i wiedzieć, że sam se nabiłem lvl i nie dostane bana na 50 lub 60 lvlu tak jak dostaje 99% botów na metinie

Użytkownik od 21 kwi 2010

Posty: 100  200  300 ☑ 400  500  600  700  800 ☐ 900 ☐ 1000 

Opublikowano

kto dostaje ten dostaje bana za haki nie pamietacie nocnego farmera kiedys w top byl dostal bana za haki byl filmik na forum metina jak nawalal ognistego jeszcze jak kazda strzala dmg miala i co gra se dalej bo wiesz taki nasz narod ale jak ktos dostanie bana za nic np przez przypadek nie dla tego gm dal to choc bys sie zesral pisal do teamu ze za nic bana dostales to i tak nie odbanuja bo team smierdzi ja dostalem bana za fb chociaz team powiedzial ze gm mnie nie widzial ani nie bylo filmiku czyli ze co komus na slowo uwiezyli i zbanowali poprostu zal team sie nadaje tylko do jednego

Opublikowano

Też daje ci minusika i WON z tego forum.. dominik2141 to jest forum o hackach do metina, a nie o tym żeby mówić jakie jesteś "neo" .. ;] Na tym forum wystawia się hacki itp, rozwiązuje problemy po aktualizacjach jak ostatnia... ;P

@Co do topicu to ściągnij sobie Kamer Moda

To jest ukryta treść, proszę

Tam jak wpiszesz /hack wyświetli ci się tabelka i masz kilka działających hacków, widać u kowala ile ma % na pomyślne ulepszenie itp itd..

@Edit

Hacki ci nie działają bo dali HackSheilda i nic nie działa, jedynie funkcje w modzie od KaMeR-a działają..

Opublikowano

sory za to co nagadałem po prostu nie doceniłem andrzejt17 ale się namęczył żeby to zrobić

a przecierz nie powiniennem sie wtracac do hackerów

MAM NADZIEJE ŻE PRZEBACZYCIE

Pomogłem tobie pomóż mi DAJ +

Opublikowano

Sam spam, nie widze sensu, zeby ciagnac ten temat, jesli nie dziala ci jakis z hackow to odpal w trybie zgodnosci z Windows XP jako administrator, powinno pomoc.

9.png

userbarwb.png
Zawsze promocje na sygnatury ^^

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...