Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bank godny uwagi

aresorek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Alior. Mam konto od 6 lat, z*********e profesjonalna obsługa (jak coś w lokalu trzeba załatwić nawet kawą częstują), mega kulturka, wszystkie problemy można rozwiązać telefonicznie o każdej porze dnia i nocy (masz swojego własnego agenta na wyłączność), tanie prowadzenie konta, świetny interface portalu bankowości internetowej. No cud miód, polecam każdemu.

Qui est le prochain?

Opublikowano

Polecam bank pocztowy. Mają wyjebane na wszystko. Nie blokują konta za nie odebranie telefonu (co zdarza się w mbanku). Moja babcia zakładała u nich na nie ważny dowód osobisty.

Możliwość zmiany adresu kontaktowego za pomocą strony bez konieczności dzwonienia na linię. Konta są darmowe bo bank ma bardzo mało klientów.

Opublikowano

Aliorbankto syf jesli zalezy ci na zatrzymaniu kasy.

Polecam Bgz jesli jestes mlody. Masz wszystko za darmodo 27 roku zycia :)

banner.jpg

Opublikowano

Aliorbankto syf jesli zalezy ci na zatrzymaniu kasy.

Polecam Bgz jesli jestes mlody. Masz wszystko za darmodo 27 roku zycia :)

W Alior też jest za darmo konto itp dla nie pełnoletnich ;) Nie wiem jak to wygląda po 18 xD
Opublikowano

W Alior też jest za darmo konto itp dla nie pełnoletnich ;) Nie wiem jak to wygląda po 18 xD

No ja mowie wlasnie dla studentow, czyli powyzej 18.

Ponizej 18 wiekszosc jest za darmo, to oczywiste

banner.jpg

Opublikowano

MBank.

Jak dla mnie, nie ma lepszego banku pod względem porządkowania swoich wydatków, oszczędności etc.

W razie problemów, mogę w każdej chwili zadzwonić do konsultanta.

Oczywiście w ramach rozsądku.

Opublikowano

No ja mowie wlasnie dla studentow, czyli powyzej 18.

Ponizej 18 wiekszosc jest za darmo, to oczywiste

Alior jest za darmo przy wpływach minimum 2500zł miesięcznie lub transakcji na 700zł przy pomocy karty, a to dużo nie jest, dla osoby pracującej to chyba najlepsze konto

Pomogę z matematyki, PW.

Admin Cienia
Opublikowano

Żaden bank dostępny w Polsce nie jest godny uwagi, prawie każdy żeruje na klientach. Wpływają na to takie czynniki jak np. wysokie oprocentowanie kredytów, odsetek debetów, sztuczki i haczyki w umowach o kredyt itp.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Żaden bank dostępny w Polsce nie jest godny uwagi, prawie każdy żeruje na klientach. Wpływają na to takie czynniki jak np. wysokie oprocentowanie kredytów, odsetek debetów, sztuczki i haczyki w umowach o kredyt itp.

Ale temat nie jest o kredytach tylko o kontach. Nie każdy potrzebuje brać kredyty.

Admin Cienia
Opublikowano

Ale temat nie jest o kredytach tylko o kontach. Nie każdy potrzebuje brać kredyty.

@noIP autor tematu nie napisał w pierwszym poście, że jest tylko i wyłącznie o kontach, lecz zadał pytanie jaki bank jest godny uwagi. Jak wiadomo bank, to nie tylko konto, ale również duża gama innych usług finansowych lub nawet ubezpieczeniowych. Dodatkowo debet, o którym wspomniałem jest integralną częścią większości kont, więc zastanów się następnym razem nad tym co piszesz.

1294477714-U1.png

Opublikowano

@noIP autor tematu nie napisał w pierwszym poście, że jest tylko i wyłącznie o kontach, lecz zadał pytanie jaki bank jest godny uwagi. Jak wiadomo bank, to nie tylko konto, ale również duża gama innych usług finansowych lub nawet ubezpieczeniowych. Dodatkowo debet, o którym wspomniałem jest integralną częścią większości kont, więc zastanów się następnym razem nad tym co piszesz.

Bardziej chodzi mi o to, jaki bank jest godny uwagi dla osoby która nie pracuje i jest niepełnoletnia. :)

Admin Cienia
Opublikowano

@aresorek rozumiem, przy czym nie napisałeś tego w początku tematu stąd nie wiedziałem dokładnie jakie usługi Cię interesują ;)

1294477714-U1.png

Opublikowano

Oprocentowanie kredytów jest związane z emisją pieniądza przez NBP, a nie żerowaniem banków. xD A dokładniej mówiąc z kontrolowanie inflacji i deflacji.

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

Oprocentowanie kredytów jest związane z emisją pieniądza przez NBP, a nie żerowaniem banków. xD A dokładniej mówiąc z kontrolowanie inflacji i deflacji.

Przy nie malże zerowych stopach procentowych oprocentowanie kredytów wynika z prowizji banków.

Admin Cienia
Opublikowano

@Dragon33 niestety banki stosują wiele sztuczek finansowych, które sprawiają że jest inaczej. Raczej nie trzeba wymieniać nazw wielu z nich pobierających ogromne prowizje, bez względu na stopę procentową ustaloną przez NBP itp. Bolesna prawda jest taka, że bez wyzysku nie ma zysku.

1294477714-U1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...