Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EQ PVP/PVM By Cycek

CycekTeam

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 75
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Takich pradników jest od groma, ale zawsze komuś może akurat ten spasować, więc ja bym nie krytykował. Skoro mu się chciało poświęcić czas, żeby napisać ten poradnik to tylko się cieszyć. Dobra grafika.

Opublikowano

Ladnie i estetycznie napisane. Super poradnik.

EVGA GTX 1070 SC

Intel Core I7 6700k 4.4ghz

DDR4 16GB 2666mhz

Z170a M3 GAMING

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Wizualnie chyba jeden z najładniejszych poradników dotyczących bonusów, lecz zawartość zostawia wiele do powiedzenia. Osobiście bym nie użył tego typu bonowania, bo skończy się to na kolejnym mixowaniu.

Opublikowano

Pod kątem graficznym super, ale taki poradnik w dzisiejszych czasach mało przydatny.

Wizualnie chyba jeden z najładniejszych poradników dotyczących bonusów, lecz zawartość zostawia wiele do powiedzenia. Osobiście bym nie użył tego typu bonowania, bo skończy się to na kolejnym mixowaniu.

Bardzo dziękuje za takie mile słowa a co do poradnika to jest dla nowych graczy metina. :)

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

• 2 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...