Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam

Ja i mój kolega kupiliśmy ostatnio grę The Crew (ja podstawkę, on podstawkę z dodatkiem Wild Run) obaj po instalacji próbowaliśmy ją włączyć i nie działa. Po wciśnięciu przycisku "Graj" pokazuje się okienko ubisoftu z ładowaniem gry, potem znika, nic się nie dzieje a po chwili pokazuje się komunikat o tym że program The Crew przestał działać, obaj mamy ten sam problem a nasze komputery spełniają i minimalne i zalecane wymagania systemowe. Jak taki problem naprawić? Odpalanie gry/uplay jako administrator nic nie daje. Czytałem żeby usunąć jakiś plik w folderze The Crew w dokumentach ale ani ja ani kolega takiego folderu nie mamy (obaj instalowaliśmy The Crew już 2 razy i nic to nie daje). Zna ktoś rozwiązanie takiego problemu? Może mógłby ktoś przesłać mi taki folder jeżeli go posiada, może wrzucenie go w odpowiednie miejsce coś pomoże. Dodaję jeszcze opis pokazujący się po wyłączeniu się gry:

Podpis problemu:

Nazwa zdarzenia problemu: APPCRASH

Nazwa aplikacji: TheCrew.exe

Wersja aplikacji: 1.1.0.0

Sygnatura czasowa aplikacji: 56684e7a

Nazwa modułu z błędem: TheCrew.exe

Wersja modułu z błędem: 1.1.0.0

Sygnatura czasowa modułu z błędem: 56684e7a

Kod wyjątku: c0000005

Przesunięcie wyjątku: 00000000014dd558

Wersja systemu operacyjnego: 6.1.7600.2.0.0.256.1

Identyfikator ustawień regionalnych: 1045

Dodatkowe informacje 1: d02e

Dodatkowe informacje 2: d02e89bbc7ceb649336c45b9adffd0cd

Dodatkowe informacje 3: 9aa8

Dodatkowe informacje 4: 9aa87107e60f803137510d0388978e8c

Mój sprzęt:

Procesor: AMD FX-8350 X8 4,0GHz

Karta Graficzna: Sapphire Radeon HD 7950 3GB VAPOR-X

Ram: 8GB

Zasilacz: Corsair 850W GOLD 

Płyta główna: ASUS M5A78LT-M /USB3 (am3+)

Jeżeli ktoś potrzebuje jakichś informacji proszę pisać, z chęcią takie udostępnię.

Opublikowano

Napisałem do Uplay'a z prośbą o pomoc. Otrzymałem informację zwrotną, że należy uaktualnić wszystkie sterowniki (grafa, płyta główna) directX Net framework i C++. W moim przypadku gówno to zdziałało, ale próbuj skoro support tak pisze :)­

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...