Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Revoria - WH, NOK & DMG

Temperaturek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wyrzuca przy dungeoni'e.

chciałem wam to napisać, ale zapomniałem wczesniej po co wszedłem w ten temat, ze na tym dmg będzie was sowito w*********c ;]

Opublikowano

@ Temperatureka powiesz ty mi, czemu po zainstalowaniu, teraz robię szybkie skanowanie dysku i 6% postępu jest i mam zarażonych plików aż 370 w tym momencie :) gdy jak jeszcze dzisiaj z rana skanowałem to nie było nic :)

Opublikowano

Ale zawirusowany to ten plik ładnie z wh zainstalowałem i avast w 2 min 39 wirusów i jeszcze wiecej leci :)

Ciekawie.

chciałem wam to napisać, ale zapomniałem wczesniej po co wszedłem w ten temat, ze na tym dmg będzie was sowito w*********c ;]

Mnie nie loga ani razu  ;) 

@ Temperatureka powiesz ty mi, czemu po zainstalowaniu, teraz robię szybkie skanowanie dysku i 6% postępu jest i mam zarażonych plików aż 370 w tym momencie :) gdy jak jeszcze dzisiaj z rana skanowałem to nie było nic :)

Pliki zarażone:775 43% avast kolego co na to powiesz ?

@GrEnDii Kolego ja mam 82% na Avascie teraz a ile plików zarażonych aż 2395 :) Co lepsze teraz nie mogę usunąć folderu z Revorią xD taki ciul, nwm jak podrobił te skany :D 

Skan jest prawidłowy, siejcie ferment gdzie indziej  :) 

­

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Opublikowano

Dzięki za Rammit.A Win32 wirus połowa komputera zainfekowana juz ten syf usuwam:)

edit. Reportujcei tego pana za rozsiewanie wirusów/keyloggerów.

Opublikowano

Psie ładnie dużo wirusów :)

Dzięki za Rammit.A Win32 wirus połowa komputera zainfekowana juz ten syf usuwam:)

Skan jest prawidłowy  ;) 

Nie podoba się to nie ściągać japierdole.

Udostępnij coś to jeszcze płacz.

­

`

­

Opublikowano

Nie to że się nie podoba.

Poprostu nie wgrywaj wirusów do plików które udostępniasz.

Mam ja ci dać skan mojego komputera po ściagnięciu twoich plików?

202 zainfekowane.

Nie mam nic więcej do powiedzienia.

Nie polecam ściągać tego gówna.

Opublikowano

Temperaturek własnie zainfekowałeś komputery użytkowników Ramnitem pozdrawiam Cię to ten sam typ wirusa, który był na RevengeMT2 i połowa ludzi robiła formata ^^ Autorzy prezentacji etc. zostali zbanowani na mpc. Nie wiem czy to twoja wina, ale zrobiłeś wielkie gówno nawet jeżeli przypadkowo( może być tak bo Ramnit to wirus, który wżera się we wszystko do czego się dostanie aplikacje typu skype/gg też) więc mogłeś go przez przypadek zuploadować i wszyscy, którzy użyli twojego instalatora są zainfekowani. Pozdrawiam. 

Opublikowano

no i zajebiscie i trzeba robic formata ... 

Będą z tego powodu jakieś konsekwencje dla niego ? 

Temperaturek własnie zainfekowałeś komputery użytkowników Ramnitem pozdrawiam Cię to ten sam typ wirusa, który był na RevengeMT2 i połowa ludzi robiła formata ^^ Autorzy prezentacji etc. zostali zbanowani na mpc. Nie wiem czy to twoja wina, ale zrobiłeś wielkie gówno nawet jeżeli przypadkowo( może być tak bo Ramnit to wirus, który wżera się we wszystko do czego się dostanie aplikacje typu skype/gg też) więc mogłeś go przez przypadek zuploadować i wszyscy, którzy użyli twojego instalatora są zainfekowani. Pozdrawiam. 

na h*j format dobry antywirus sobie poradzi

swoja droga co do wirusow to prawda  w moim przypadku stworzyly sie 2 pliki w katalogu windows

Opublikowano

swoja droga co do wirusow to prawda  w moim przypadku stworzyly sie 2 pliki w katalogu windows

h*j sie chyba inaczej pisze ale co ja tam wiem, skoro mówisz dobry antywirus to jaki ?? A czemu format bo mam płytę z win, i jeżeli bym musiał kupić antywira to bardziej mi sie oplaci format 

Opublikowano

h*j sie chyba inaczej pisze ale co ja tam wiem, skoro mówisz dobry antywirus to jaki ?? A czemu format bo mam płytę z win, i jeżeli bym musiał kupić antywira to bardziej mi sie oplaci format 

h*j nie obchodzi jak sie pisze h*j, malwarebytes anti malware

Opublikowano

Jeżeli Rammit był wystarczajaco dlugo, i działał w tle to możesz sobie go usunąć tyle, że antywirus usunie pliki zainfekowane z aplikacjami, przez co 90% jak nie wiecej bedziesz musial przeinstalowac bo nie beda dzialaly, wolę format.

Opublikowano

W paczce znajdowały się jedynie pliki eix i epk do których wrzucenie wirusa jest nie możliwe.

Jedynie została dodana binka z serwera nawet nie edytowana przezemnie lecz ze zmienioną nazwą.

Nie chcecie to nie japierdole.

Prosze modka o zamkniecie tematu.

Róbcie sobie sami już c***a wam udostępnie.

Miłej gry  ;) 

`

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...