Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki serwera x! Udostępnienie + download.

XeiXn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@ShirXion nieważne kim był, ważne, że są tu pliki twojego serwera, a ty jako właściciel nie wyraziłeś na zamieszczenie ich tu zgody

Opublikowano

G******** przepraszam ale naprawdę wszystko autorskie nie kłamcie .... konfiguracja ten serwer jest śmieszny o ile tak istnieje :P bo go nie znam :P poza tym byłeś programistą powiadasz programista zna języki jak najwyżej to technik technik zajmuje się skryptami za to programista rzeczami związane z programami i związane z oprogramowaniem działającym czyli programy pierdółkowate gry itp. skrypty to już nie są programy....

Opublikowano

G******** przepraszam ale naprawdę wszystko autorskie nie kłamcie .... konfiguracja ten serwer jest śmieszny o ile tak istnieje :P bo go nie znam :P poza tym byłeś programistą powiadasz programista zna języki jak najwyżej to technik technik zajmuje się skryptami za to programista rzeczami związane z programami i związane z oprogramowaniem działającym czyli programy pierdółkowate gry itp. skrypty to już nie są programy....

Udostępniłem tylko więc sjj! :)

@ShirXion nieważne kim był, ważne, że są tu pliki twojego serwera, a ty jako właściciel nie wyraziłeś na zamieszczenie ich tu zgody

Nie wypowiadaj sie tutaj :)

A co może byl programistą? Ukradł je.

Masz problem.

Opublikowano

Czy ktoś z administracji tego forum mógłby się zająć tym człowiekiem? Przecież to co on robi, to ciągłe, jawne groźby, że opublikuje, oczywiście bezprawnie, pliki jakiegoś serwera! + jeszcze obraża co trochę kogoś...

Opublikowano

Czy ktoś z administracji tego forum mógłby się zająć tym człowiekiem? Przecież to co on robi, to ciągłe, jawne groźby, że opublikuje, oczywiście bezprawnie, pliki jakiegoś serwera! + jeszcze obraża co trochę kogoś...

Ciebię nie trzeba obrażać, widać że jesteś załosny :) Nie wypowiadaj sie w temacie którego nie masz nic do gadania, pionku.

Za pare dni rozdam pliki Doliny/Przygody na pw.

Opublikowano

Pomocy gdy mam swój serwer pojawia mi się na czacie info [LastCraft]Nasz teamspek: (i pisze teamspek) jeżeli się ktoś zna na tym to proszę o pomoc chce żeby te informacje się nie pojawiały ;)

post-1465295-0-63409500-1451162915.png

Opublikowano

Pomocy gdy mam swój serwer pojawia mi się na czacie info [LastCraft]Nasz teamspek: (i pisze teamspek) jeżeli się ktoś zna na tym to proszę o pomoc chce żeby te informacje się nie pojawiały ;)

Pomogę na pw :) Zgłoś się:)

Opublikowano

pomocy gdy wchodze na serwer pojawia mi sie informacja [LastCraft]Zapraszam na fanapge (i tu jest fanpage) ja chce zeby tego niebylo pomocy!

!

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngwojna144 Może czas się przyzwyczaić? Tak to już jest, jak bierze się pluginy kradzione z innych serwerów :)
BTW, czy autor tematu jest w 100% pewien, że w tych pluginach nie ma backdoor'ów? :3

Opublikowano

Tak to jest, btw. nie da sie tego naprawić z poziomu samego configu, serwera napisz do mnie to Ci napisze własny automessage

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...