Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dylemat - auto czy telewizor?

p3nisaider

Telewizor vs auto?  

42 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wybieraj kumplu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wybierz auto, więcej z niego pożytku. No chyba, że wcale nie masz telewizora i chcesz kupić, to jak najbardziej TV.

Opublikowano

Kupuj auto, kto w tych czasach ogląda telewizję :P

Nikt, dlatego kupuje smart TV, żeby oglądać filmy z neta na 40 calach a nie 24 :D

BTW, nie mam teraz telewizora w ogole w pokoju

­

zy95qg.png

Opublikowano

W sumie, kup TV, auto masz, jeździ? Pewnie tak. Nowe auto kupisz za jakiś czas, a resztę spędzisz wygodnie przed TV,

Cześć! Życzę Ci dobrego dnia! Uśmiechaj się!

Opublikowano

Nikt, dlatego kupuje smart TV, żeby oglądać filmy z neta na 40 calach a nie 24 :D

BTW, nie mam teraz telewizora w ogole w pokoju

­

To kup Chromecasta.
Opublikowano

tam jest tylko yt i płatne serwisy VOD

­

Można uruchomić każdy film z internetu, do odpalenia którego nie jest używany żaden flash, silverlight itp. (wtedy trzeba przesyłać z pc na tv), czyli np. cda.pl
Opublikowano

dlaczego tylko ja zagłosowałem na telewizor? jazda ani nie jest tania ani przyjemna. Enjoy twoje wydatki na ubezpieczenie, rejestrację, paliwo.

Opublikowano

Jeśli lubisz oglądać TV, a Twój telewizor szwankuje, bądź w ogóle go nie posiadasz - zainwestuj w to. 

Jeśli jednak nie, to na co? Odkładaj do samochodu. 

~ ~

Opublikowano

dlaczego tylko ja zagłosowałem na telewizor? jazda ani nie jest tania ani przyjemna. Enjoy twoje wydatki na ubezpieczenie, rejestrację, paliwo.

Ile masz lat ? I czy jesteś mężczyzną ? Bo chyba pierwszy raz widzę żeby jakiś chłop pisał coś takiego o jeździe/autach :O

Chyba że masz ~13 lat to zrozumiem

­

zy95qg.png

Opublikowano

Przecież kierowanie to czysta przyjemność.

Opublikowano

W telewizji nic ciekawego nie ma, no chyba, że będziesz oglądał jakieś filmy z neta, to spoko, ale można to robić też na kompie, więc dla mnie zbędna rzecz. Zasada jest prosta: jak masz hajs i nie jesteś przekonany na co go wydać, to go nie wydawaj i trzymaj na coś innego ;__;

Opublikowano

Można uruchomić każdy film z internetu, do odpalenia którego nie jest używany żaden flash, silverlight itp. (wtedy trzeba przesyłać z pc na tv), czyli np. cda.pl

Chromecast ma zerowe możliwości. 

@p3nisaider, jeśli nie przeszkadza Ci 24'' telewizor polecam dokupić do niego Intel Compute STICK, a resztę poświęcić na auto. Smart TV jest przereklamowane (chyba, że mówimy o Androidzie), nie warte złamanego grosza.

Opublikowano

Chromecast ma zerowe możliwości. 

@p3nisaider, jeśli nie przeszkadza Ci 24'' telewizor polecam dokupić do niego Intel Compute STICK, a resztę poświęcić na auto. Smart TV jest przereklamowane (chyba, że mówimy o Androidzie), nie warte złamanego grosza.

Dlaczego tak sądzisz? Przy Android TV i webOS korzystam jedynie z tej funkcji. Zagrałem chyba z 3 razy, to niewygodne i nudne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...