Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy na serwerach globalnych jest więcej ludzi niż na serwerach prywatnych?

0ryginalny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Krótkie pytanie tak jak w temacie, chce pograć w metina, ale nie na jakims easy gownie na ktorym gra 50osob, tylko na serwerze gdzie dobrze funkcjonuje handel. Czy lepiej wybrac serwer prywatny czy polski?

OsoInternational.jpg

Opublikowano

Powiem tak .. zależy !

Jeżeli chcesz pograć na dłużej , wydając przy tym PLN i mieć pewność ,że ten serv nie padnie to polecam globala... sam dziś zaczynam aczkolwiek nadal nie wiem na którym serverze ponieważ szukam takiego gdzie kupujac yangi na all wydam najmniej pln a zyskam duzo w grze

369011438114957985586.jpeg

Opublikowano

Z prywatnych hardów to tylko Balmora, Ravia, Concordia - jedyne stabilne więc tylko i wyłącznie PL.

Opublikowano

­Polecam Ci serdecznie WoM2.org - świetny serwer, tylko że expem łatwiejszy od PL'a.

Raty to 250%, do tego dochodzą PD'ki (z metków 50% + ze skrzyni ucznia 50% + z ISu 50% = 4x exp jak na PL'u).

Jednak z ekwipunkiem jest tak samo trudno jak na globalach.

Serwer stoi już dobre kilka lat i stale trzyma się przy nim 1000graczy online (liczone 1 adres IP = 1online, na prywatnych serwerach może być 2k graczy ale 1k to postacie główne a 1k to buffy, więc inny przelicznik).

­

Opublikowano

­Polecam Ci serdecznie WoM2.org - świetny serwer, tylko że expem łatwiejszy od PL'a.

Raty to 250%, do tego dochodzą PD'ki (z metków 50% + ze skrzyni ucznia 50% + z ISu 50% = 4x exp jak na PL'u).

Jednak z ekwipunkiem jest tak samo trudno jak na globalach.

Serwer stoi już dobre kilka lat i stale trzyma się przy nim 1000graczy online (liczone 1 adres IP = 1online, na prywatnych serwerach może być 2k graczy ale 1k to postacie główne a 1k to buffy, więc inny przelicznik).

Na womie grałem, polecam serdecznie jak ktoś szuka, ale mi się znudził i denerwowali mnie rumuni, gorsi niż polacy ;)

Chce po prostu pograc w metka od początku gdzie nie ma 500lvl i na jednej grupce dzikich psow nie wbija sie 10lvli.

Zastanawiam sie nad plem albo bede czekal na Antarisa :)

OsoInternational.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...