Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wie ktoś czy będzie po dzisiejszym updacie ClientLess na rusro (riBot)

Bez CL silk po 20 -30 min mi się wyłącza (znika) sadze ze nie daje rady mój komputer. (Procek 1.2Ghz, Ram 1,5 Gb oraz karta graf 128mb)

Czy jest nowa wersja HardModa na rusro ?

Jeśli ktoś wie PROSZĘ O POMOC

Jeśli pomogłem proszę o 5* oraz "+" :)

Opublikowano

czlowieku dziś był up daj ludzią troche czasu na zrobienie new :/ jak sie tylko pojawi ktos wrzuci na forum go..

b_560_95_1.png

Opublikowano

Skoro niema hardmoda to możecie kombinować z EdxLoaderem, tak jak kolega wyżej wspomniał - jeśli powstanie nowa wersja hardmoda do rusro to pojawi się w przypiętym temacie. :)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Com się uśmiał :D Nowy klient i clientless w ibocie nie działa. Popołudnie, po inspie już sporo czasu, a tu jakimś dziwnym trafem server, który pierwszy otrzymał status Crowded, nagle Easy na liście jest xDD

Mi też cl nie działa

wiz_taxer.png
Opublikowano

Co zaś wam nie działa? Zupdatowaliście silka ? Jak tak, to normalnie tak jak wcześniej. Tzn. Edx loader+ibot= botowanie chara. Mi to spoczątku nie działało, dopiero jak zaznaczyłem pach seed w loaderze. A żeby przejść do clientess wystarczy ctrl+alt+del i zamknąć sro_client. Macie problemy. Jak pomogłem możecie dać plusa.

Merlin_PL.png

Last Msg wymiata :)) Do jakiegoś Turasa pewnie.

Opublikowano

poprostu wchodzisz w zakładke skills... obrazek z tą książeczką... i tam masz Buff Skills i wybierasz skille z tej tabelki po lewej stronie i dajesz add

Merlin_PL.png

Opublikowano

To jest jakiś nowy do tego zupdatowanego silka ? :DD Ja jade na starym i jest gites. Nic się nie zmieniło. PS. Gra ktoś może i ma jakiś mniejszy lvl.. np. 30 do wspólnego party np. na ongach. Bot np. na 24h na jednym respie. :DD

Merlin_PL.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...