Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Insomnia [Easy/PvP]

GAnara

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­

W samym pliku do odpalenia 5/54 virustotal prawdę Ci powię :)

Virustotal taka wyrocznia jak ze mnie wróżka chrzestna.

Polecam serwer, oby niedługo przesiadka była na dedyka, bo potencjał duży :)

call of duty zombies GIF by Omaze

• Odpowiedzi 96
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pograłem na serwie chwile i mi sie odechciało. Dropienie wszystkich tych punktów na eq to męczarnia.. Lecz polecam serwer. Jak już pisałem jeden z najlepszych jaki wyszedł od czasu CastleMT2. 

Administracja to profesjonaliści znający się na swojej robocie i rzeczy. Jak komuś się chce siedzieć na serwie i robić eq kilka godzin to polecam :D.

Na serwerze pograłem chwilę, męczarnia z tym dropieniem all na eq i tych pkt PŻ, lecz polecam serwer :)

co wy gadacie te 500 pkt(tych wymienionych oczywiscie(czerwone)) idzie dropnac w 1.30h 

jedyne co mnie odstrasza na tym serwie to bicie tych zaba ale juz 3/4 mam brakuje tylko tarcz ;D

zapraszam im wiecej os tym lepsza zabawa

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

co wy gadacie te 500 pkt(tych wymienionych oczywiscie(czerwone)) idzie dropnac w 1.30h 

jedyne co mnie odstrasza na tym serwie to bicie tych zaba ale juz 3/4 mam brakuje tylko tarcz ;D

zapraszam im wiecej os tym lepsza zabawa

1,3h siedzieć przy tym dropieniu, mózg wysiada, wole aby ten drop zwiększyć o 2/3x, i resztę na PVP chodzić, bo tak to nuda straszna i odechciewa się grać.

­

"What doesn't kill you will make you stronger."

Opublikowano

1,3h siedzieć przy tym dropieniu, mózg wysiada, wole aby ten drop zwiększyć o 2/3x, i resztę na PVP chodzić, bo tak to nuda straszna i odechciewa się grać.

­

watpie ze drop bedzie zwiekszony wiec zamiast narzekać idz dropic ;))

Opublikowano

watpie ze drop bedzie zwiekszony wiec zamiast narzekać idz dropic ;))

Ja nie narzekam nie tylko ja mam to samo zdanie o tym, pograłem chwilę i mi się odechciało, może wrócę jak coś się zmieni z tym dropem.

­

Opublikowano

z tego co mi sie o uszy obilo admin tego nie zmieni poniewaz chce zeby ci co zaczeli grac/robic eq mieli ten sam poziom trudnosci co ci co graja juz troche dluzej 

Opublikowano

z tego co mi sie o uszy obilo admin tego nie zmieni poniewaz chce zeby ci co zaczeli grac/robic eq mieli ten sam poziom trudnosci co ci co graja juz troche dluzej 

Ja nie narzekam nie tylko ja mam to samo zdanie o tym, pograłem chwilę i mi się odechciało, może wrócę jak coś się zmieni z tym dropem.

­

­

Virustotal taka wyrocznia jak ze mnie wróżka chrzestna.

Polecam serwer, oby niedługo przesiadka była na dedyka, bo potencjał duży :)

Pograłem na serwie chwile i mi sie odechciało. Dropienie wszystkich tych punktów na eq to męczarnia.. Lecz polecam serwer. Jak już pisałem jeden z najlepszych jaki wyszedł od czasu CastleMT2. 

Administracja to profesjonaliści znający się na swojej robocie i rzeczy. Jak komuś się chce siedzieć na serwie i robić eq kilka godzin to polecam :D.

Witam 

Chciałbym sprostować kilka istotnych kwesti.

Serwer INSOMNIA na Hamachi to jedynie "próbka" serwera , który zostanie ( mam nadzieję ) wypuszczony na wyższy szczebel. (VPS/Dedyk)

Celem założenia tematu w dziale Hamachi było sprawdzenie reakcji graczy na "taką nowość" , której jeszcze nigdy nie było.

Wszystkie funkcje jak dotąd widziane na serwerze mogą zmienić swoje formy i wartości.

Nie jestem zwolennikiem serwerów typu - wejdź, kup eq , pobij się - nuda i wyjdź.

Jedną z bardziej istotnych rzeczy jest Wasza opinia, którą zawsze Administracja INSOMNIA bierze pod uwagę.

Niektórych rzeczy niestety nie jestem w stanie zmienić tak o bo jednemu graczowi się nie podoba.

Starajmy się patrzeć w przyszłość i przewidywać konsekwencje każdej zmienionej rzeczy.

Reasumując

Uważam ,że start serwera INSOMNIA jak i zainteresowanie graczy to wielki sukces.

Jestem bardzo zadowolony z takich statystyk:

oolhxo.jpg

Dziękuję bardzo wszystkim graczom którzy w jakimś (mniejszym bądź większym) stopniu przyczynili się do zmian na serwerze.

Nasz Team rozumie błędy, które nam wytyczyliście.

Nie wszystko również idzie i po naszej myśli .

Ufam, że Wasz czas spędzony na serwerze INSOMNIA Hamachi nie pójdzie na marnę i zobaczymy się na Starcie VPS/Dedyka.

Serwer na Hamachi jest odpalony 24/7 , jeśli jeszcze nie wypróbowałeś gry na serwerze - wejdź. 

Do startu oficialnego będzie on otwarty jednak nie będą zachodzić tam większe zmiany.

A i jeszcze jedno.

Co do ataków na serwer.

Nie wiem po co i dlaczego.

Ale ludzie bądźcie ludźmi !

Z góry chciałbym przeprosić za wszelkie lagi/restarty czy log'i ze świata INSOMNIA.

Pozdrawiam Administrator Główny

GAnara

Untitled-_sharhqs.png

Time-TS3.PL [iNSOMNIA] Serwer już wystartował!

Zapraszam!

Opublikowano

majster to kiedy bedziesz cos kombinowal z przeniesieniem na vps/dedyk??

czy na hamachi doczekamy sie jeszcze nowych setow eq i balansu misji itp??

co do tego dropu teraz niby jest fajjnie ale jak bedzie kioedys tam na innej maszynie graczy bedzie wiecej i bedzioesz musial zrobic wiecej respow tych zab

Opublikowano

a kiedy serwer on? ^^

?

?

?

?

?

?

?

?

?

?

?

Serwer ON-Line 24/7

Noworocznie:

-Kostium bojownika oraz fryzury do wygrania w konkursie OX

r9cmys.jpg

- Nowy set biżuterii 

wxroi8.jpg

- Ulepszony bilans skili Sury WP

- Poprawki estetyczne w cliencie takie jak np. różniące się DMG bronii,

- Usprawnienia i modyfikacje plików oraz ich wymagań dzięki czemu gra działa płynniej niż kiedykolwiek!

Pojawił się nowy PATCH o oznaczeniu nr. 6

DL:

https://onedrive.live.com/redir?resid=9B991DF2D11EFAA1!1704&authkey=!ANdrKgvwC3QJr2s&ithint=file%2crar

SKAN:

g7fycb.jpg

Untitled-_sharhqs.png

Zapraszam!

Opublikowano

proszę zrób liste co bym musial po kolei pobierac ;p

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

proszę zrób liste co bym musial po kolei pobierac ;p

Polecałbym ci po kolei patche :)

Opublikowano

Troche trudno jest tutaj z tą walutą serwerową i brakiem jakichkolwiek broni do bossów. Sam pomysł na serwer jest spoko, lecz jest dość trudno by ulepszyć sobie eq. Pamiętajmy, że to hamachi.

+ bug z motłochami azraela. Jak ciepną to wywala na tekstury.

#teams4bal

Opublikowano

@*Homix*

Nie wiem co chcesz tym przekazać.. mówię tylko, że znajdą się debile z botnetami którzy by atakowali.. Takiego vps'a za 30 złotych można złożyć z samego CMD windowsa.. jak się umie.. o to się rozbija.. w niemczech postawiłbyś serwer i napisał VPS to by go nie dotknęli, a polska.. polska.. to polska.. żyjemy w kraju gdzie człowiek dla człowieka jest skurwielem :)

Opublikowano

@*Homix*

Nie wiem co chcesz tym przekazać.. mówię tylko, że znajdą się debile z botnetami którzy by atakowali.. Takiego vps'a za 30 złotych można złożyć z samego CMD windowsa.. jak się umie.. o to się rozbija.. w niemczech postawiłbyś serwer i napisał VPS to by go nie dotknęli, a polska.. polska.. to polska.. żyjemy w kraju gdzie człowiek dla człowieka jest skurwielem :)

Polak pluje polakowi w twarz ;/

co zrobisz

Opublikowano

Serwer jak na Hamachi świetny sam go odwiedziłem i polecam.

poprawił bym to jedną rzecz: Jeśli zrobisz konto w np: shinsoo i jest pierścień TP teleportuje on do M1 jinno. Jeśli chcesz pisać z kimś na czacie nie możesz ponieważ nie widać kto co pisze tzn ktoś napisze to widać tylko "nick":        i puste pole ;/ dodałbym to przynajmniej do handlarki ten olejek wygnania.

PS: ten TGM lubi wk*rwiać ludzi bonuję sobię eq i biegnę do jednego z npc`tów i j3b stun tak myślę o co chodzi i pomyślałem że to jakiś GM więc napisałem na czacie idiota i nagle j3b /dc ;/ ale serwer polecam.

Opublikowano

Serwer jak na Hamachi świetny sam go odwiedziłem i polecam.

poprawił bym to jedną rzecz: Jeśli zrobisz konto w np: shinsoo i jest pierścień TP teleportuje on do M1 jinno. Jeśli chcesz pisać z kimś na czacie nie możesz ponieważ nie widać kto co pisze tzn ktoś napisze to widać tylko "nick":        i puste pole ;/ dodałbym to przynajmniej do handlarki ten olejek wygnania.

PS: ten TGM lubi wk*rwiać ludzi bonuję sobię eq i biegnę do jednego z npc`tów i j3b stun tak myślę o co chodzi i pomyślałem że to jakiś GM więc napisałem na czacie idiota i nagle j3b /dc ;/ ale serwer polecam.

tak ten tgm to przypal jakich malo 

jezyki widac jak wybierzesz skille i wbijesz na P

Opublikowano

3 raz wracam na serwer i kasuje kienta xD.. Widze ten drop ulepszaczy to az mi sie nie chce ... Zwiększ to czy coś ;_:.

Zostanie powiększony drop ulepszaczy z 2/3 na 6/7 szt.

Z przykrością ogłaszam zawieszenie serwera INSOMNIA od godz. 21:00 dn. 02-01-2016 do godz. 14:00 dnia następnego.

Mimo to zapraszam do obserwowania tematu gdyż szykują się kolejne nowości !

Untitled-_sharhqs.png

Zapraszam!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...