Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[RockWar] serwer prywatny - Beta

DrizzyX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wyłączone macie heaty? ;/

Chyba nikt nie upubliczniał cheatow do tego serwera z tego co widziałem.

Serwer już długo stoi a frekwencja nadal niska dlatego nie poleciłbym go. Już lepszy marien war, ale ten nie działa niektórym na win 10.

Najlepiej poczekać na inny, który niedlugo będzie xD

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

na marienwar sa cziterzy wczoraj gralem z typem gral na super jumpie, skad to mial ? nie mam zielonego

Akurat na marien war sa haxy i na dodatek administracja nie ogarnia i banuje za nic, wiec to jest taki większy minus. Jednakze jest tam dużo więcej osob.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

na marienwar sa cziterzy wczoraj gralem z typem gral na super jumpie, skad to mial ? nie mam zielonego

@eXciting Nawet tutaj, na mpc, został wstawiony jeden cheat. Nie chcę już ci nawet mówić, ile tego jest na zagranicznych forach... Poza tym, jaki problem w dzisiejszych czasach zbudować małą dll'kę? W internetach opublikowane są różnorakie kody źródłowe prostych menu D3D, czy też poszczególnych funkcji. Wystarczy poszukać. xD

Tutaj mały przykład:

void Superjump()
{
	for(;
	{
		Sleep(1);
		DWORD dwPlayerPtr = *(DWORD*)PlayerPointer;
		if(dwPlayerPtr != 0)
		{
			if(GetAsyncKeyState(VK_LCONTROL)& 0x8000)
			{
				*(float*)(dwPlayerPtr + Offset) += 5.0f;
			}
		}
	}
}

CreateThread(NULL, NULL, (LPTHREAD_START_ROUTINE)&Superjump, NULL, NULL, NULL);
Opublikowano

Swego czasu, dużo osób miało gps, co do banowania ludzi za nic to jeszcze z tym się nie spotkałem na marienwar, nawet jak obrażałem dość poważnie co niektórych graczy, przy gm'ach to tylko się śmiali i nic więcej, Jedyne co mnie irytuje to lagi, wyrzutnie rakiet na cqc, flesh/m14 i zbugowane bronie jak ak sw, który strzela dwukrotnie szybciej niż normalne bronie. 

A tak idzie przeżyć, jeszcze jeśli się nie mylę buguje się system klanowy :D

Opublikowano

@eXciting Nawet tutaj, na mpc, został wstawiony jeden cheat. Nie chcę już ci nawet mówić, ile tego jest na zagranicznych forach... Poza tym, jaki problem w dzisiejszych czasach zbudować małą dll'kę? W internetach opublikowane są różnorakie kody źródłowe prostych menu D3D, czy też poszczególnych funkcji. Wystarczy poszukać. xD

Tutaj mały przykład:

void Superjump()
{
	for(;
	{
		Sleep(1);
		DWORD dwPlayerPtr = *(DWORD*)PlayerPointer;
		if(dwPlayerPtr != 0)
		{
			if(GetAsyncKeyState(VK_LCONTROL)& 0x8000)
			{
				*(float*)(dwPlayerPtr + Offset) += 5.0f;
			}
		}
	}
}

CreateThread(NULL, NULL, (LPTHREAD_START_ROUTINE)&Superjump, NULL, NULL, NULL);

Hah Kasma wszystko pięknie ale jestem zielony jak trawcia w te klocki xD ale like leci itak :D

battles,proportional,340,200,6225877d2ed23f520fbebcba3d674148.png

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...