Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HyperX Cloudy

AdamGrzegorz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, zamierzam sobie kupić nowe słuchawki i upatrzyłem sobie pierwszą generację HyperX Cloudów. Mam kartę dźwiękową Realteka, czyli dość mocno podstawową. Nie inwestowałem w to nigdy.

Generalnie będą one do mocnej dubstepowej muzyki i CSa :P ­ Nie wiem czy się spiszą, do słuchawek raczej mam trochę pecha (albo przepłacałem, albo kupowałem gówno) więc wolę się upewnić.

Dzieki za wszystkie odpowiedzi! Wesołych świąt!

PS: Jakby ktoś nie wiedział, to są te:

http://www.ceneo.pl/30688215#mh=Z9u1Dj3Z86008kingstonXEhInOb8q2F8vUcDenKstyEkyhOQpTqyVMi9Q24QRAEqyZr8CGgH802r2pow6o3eYnfJ1kVYsd-6iNF3Uz50k7XeeJGfkH9L7lDWn7qSE5sjM316W6O6kq6O7Hlsfo9WsaLLjg95TVD_v8y_6DhPvfnd7Ezl_NMs5G_dsLr3s3LuJvofBZ4y3keMXBcoqSIe0

Moja oficjalna strona! :)

http://socketbyte.pl/ 

Gość edzio2678
Opublikowano

Podane przez Ciebie słuchawki jak na swoją półkę cenową są dobre i nadają się zarówno do gier jak i do cs'a. Osobiście zastanowiłbym się nad dopłatą 100 zł i kupienie Razer Kraken lub jakąś Siberie od SteelSeries :).

Opublikowano

Podane przez Ciebie słuchawki jak na swoją półkę cenową są dobre i nadają się zarówno do gier jak i do cs'a. Osobiście zastanowiłbym się nad dopłatą 100 zł i kupienie Razer Kraken lub jakąś Siberie od SteelSeries :).

Więc nie słuchaj tego pana bo znowu przepłacisz i kupisz gówno typu Razer, czy SteelSeries.

Bierz Cloudy, najlepsze słuchawki zamknięte w tym przedziale, czysty i dobry dźwięk nawet na zintegrowanej karcie dźwiękowej. Mam na uszach i polecam ;) 

he?

Opublikowano

Więc nie słuchaj tego pana bo znowu przepłacisz i kupisz gówno typu Razer, czy SteelSeries.

Bierz Cloudy, najlepsze słuchawki zamknięte w tym przedziale, czysty i dobry dźwięk nawet na zintegrowanej karcie dźwiękowej. Mam na uszach i polecam ;)

Wypraszam sobie takie insynuacje wobec SteelSeriesów. Akurat Siberie V2 z osobną kartą dźwiękową są warte swojej ceny - po prostu rozsadzają uszy.

A tak swoją drogą, Cloudy miałem na uszach w Kolonii. Są dobre, dobrze wygłuszają, lecz są dziwnie plastikowe i bałbym się mieć je w swoich łapskach :v

Niedoceniony mentor Counter Stike'a 1.6

:lenny:

Aktualnie realizowany projekt:

CS:GO - od nowicjusza do oporowego gracza ----->

KLIK!

Gość edzio2678
Opublikowano

Sądząc po twojej wypowiedzi wątpię byś miał na uszach razery lub chociaż SteelSeries. Osobiście mam SteelSeries Siberia V2 na zintegrowanej karcie gra mi się bardzo dobrze nawet nie chcę myśleć co by było gdybym dokupił kartę dźwiękową np. Na usb. Razery też miałem na uszach. Ogólnie obie marki godne polecenia.

Opublikowano

Wypraszam sobie takie insynuacje wobec SteelSeriesów. Akurat Siberie V2 z osobną kartą dźwiękową są warte swojej ceny - po prostu rozsadzają uszy.

A tak swoją drogą, Cloudy miałem na uszach w Kolonii. Są dobre, dobrze wygłuszają, lecz są dziwnie plastikowe i bałbym się mieć je w swoich łapskach :v

Są dziwnie plastikowe? Gdzie? Chyba mówisz o tanim plastiku z Syberii ;) Cloudy jedyne plastiki jakie mają to te przy padach, reszta metalowa :)

Sądząc po twojej wypowiedzi wątpię byś miał na uszach razery lub chociaż SteelSeries. Osobiście mam SteelSeries Siberia V2 na zintegrowanej karcie gra mi się bardzo dobrze nawet nie chcę myśleć co by było gdybym dokupił kartę dźwiękową np. Na usb. Razery też miałem na uszach. Ogólnie obie marki godne polecenia.

A ty miałeś Cloudy? Pewnie nie ;)

he?

Opublikowano

Są dziwnie plastikowe? Gdzie? Chyba mówisz o tanim plastiku z Syberii ;) Cloudy jedyne plastiki jakie mają to te przy padach, reszta metalowa :)

A ty miałeś Cloudy? Pewnie nie ;)

No dziwne, bo akurat dotykam metalowych mocowań na głowę moich Siberii :v

Posłuchaj, dyskusja z Tobą nie ma sensu. Edzio nawet złego słowa nie powiedział na temat Twoich jedynych słusznych słuchawek. Odniósł się on do Twojego postu, odpowiadając Ci na Twoje błędne zdanie na temat dwóch firm, o których wspomniałeś.

Każde słuchawki zbudowane są w ten sam sposób, różnią się tylko designem i jakością wykonania. Według mnie niesłusznie oskarżasz SS i Razer o dziadowski sprzęt, skoro słuchawki z tych firm są budowane identycznie jak Twoje jedyne słuszne HyperX. Wiadomo, że każdy ma swoją ulubioną firmę, lecz musi on swój wybór czymś poprzeć. Według mnie każda z tych trzech firm ma swoje mocne strony. SS robi bardzo dobre myszki i słuchawki, Razer robi wspaniałe klawiatury, HyperX dobry sprzęt hardware'owy. Nawet mogę tutaj wcisnąć A4TECH, który robi dobre podkładki - jakość względem ceny.

Niedoceniony mentor Counter Stike'a 1.6

:lenny:

Aktualnie realizowany projekt:

CS:GO - od nowicjusza do oporowego gracza ----->

KLIK!

Opublikowano

HyperX cloud również posiadam i polecam. Tak wyciszają, że ktoś cię okradnie i nawet nie zauważysz. Jakość dźwięku świetna. Wykonanie bardzo dobre. W zestawie dodatkowe nauszniki, mniej wygłuszające. Również działają na zintegrowanej karcie dźwiękowej. W grze słychać wszystko, gdy się zna mapę można dokładnie usłyszeć kto gdzie jest, jak na wh

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...