Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy przez święta bez CSa spadnie mi ranga?

meyban

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem . Chodzi mi o to ze jak nie bd gral przez tydzien bo sa swieta chce je spedziec z bliskimi , wiadomo  i ranga spadnie mi  przez tydzien? Czy jak to jest bo od kazdego slysze inna gadke ze po kilku dniach spada  , a inni ze niee  , ze dopiero po 30 dniach . Moglby mi ktos z sensem odpowiedziec

Opublikowano

Ranga spada po 30 dniach nie grania MM'ów - wiem, bo sam nie gram już 2 miesiące i rangi nie mam  :v

Niedoceniony mentor Counter Stike'a 1.6

:lenny:

Aktualnie realizowany projekt:

CS:GO - od nowicjusza do oporowego gracza ----->

KLIK!

Opublikowano

Niby znika po miesiącu, ale mi zniknęła po ok. 3 tygodniach ^^. Koledze to wgl. z dnia na dzień tak z du*y zniknęła. Tak btw. to i tak wystarczy wygrać 1 mecz i ranga wraca.

tenor.gif

Opublikowano

A jeszcze 1 pytanie . Niech mi ktos powie jak to jest z tymi rangami bo wygralem wbilem range wyzsza wygralem 5 meczy na 1 lub 2 miejscy mialem mvp (po 5/7) i nie mam next rangi  jak to teraz jest

Gość edzio2678
Opublikowano

Generalnie to awans się ma gdy się wygra około 7-8 meczy pod rząd, lecz nie zawsze ;). Chociaż Valve teraz coś kombinowało z systemem rang z tego co się orientuje więc teraz nie jestem pewien, lecz wydaje mi się, że jeżeli chodzi o awanse to zbyt dużej różnicy nie ma.

Opublikowano

Niby znika po miesiącu, ale mi zniknęła po ok. 3 tygodniach ^^. Koledze to wgl. z dnia na dzień tak z du*y zniknęła. Tak btw. to i tak wystarczy wygrać 1 mecz i ranga wraca.

Zniknęła mu z dnia na dzień, gdyż najprawdopodobniej grał sobie z odpałem i wbijał z nim rangę. Innego wytłumaczenia nie ma.

Niedoceniony mentor Counter Stike'a 1.6

:lenny:

Aktualnie realizowany projekt:

CS:GO - od nowicjusza do oporowego gracza ----->

KLIK!

Opublikowano

Generalnie to awans się ma gdy się wygra około 7-8 meczy pod rząd, lecz nie zawsze ;). Chociaż Valve teraz coś kombinowało z systemem rang z tego co się orientuje więc teraz nie jestem pewien, lecz wydaje mi się, że jeżeli chodzi o awanse to zbyt dużej różnicy nie ma.

Zależy, przed tymi zmianami awans od dmg miałem po ok. 5 wygranych, obecnie wygrałem 12, zremisowałem 3 i przegrałem jedną 16:14 i nadal awansu jeszcze na oczy nie widziałem ;d

Nie wiem od czego to zależy, w głównej mierze pewnie od farta, bo w sumie trafienie dobrego teamu to połowa sukcesu (czyt. info, nie trollowanie itd.)

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

teeraz to tez nie gralem miesiac

zagralem sobie 1 mm zeby wrocila ranga i ok win

i wyjebalo mnie na lema z globala..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...