Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nietypowy problem

borewicz5252

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam nietypowy problem, mianowicie od niedługiego czasu bodajże od update kiedy został dodany rewolwer mam problem z grą. Posiadam 2 konta steam jedno moje a drugie dostałem od kumpla oba posiadają cs'a. kiedy gram na moim własnym koncie wszystko jest okej gra działa płynnie nie wyłącza się itp. natomiast kiedy loguje się na konto kumpla zaczynają się problemy. Po podczas gry turniejowej lub jakiej kol wiek innej gra najzwyczajniej się zawiesza i nie odpowiada, muszę ją wtedy wyłączyć przez menadżer zadań, na początku myślałem że podczas pobierania update coś się zepsuło więc sprawdziłem spójność plików gry, ale to również nic nie pomogło. Nie mam pomysłu co z tym zrobić więc proszę o pomoc z góry dzięki ;D 

Gość edzio2678
Opublikowano

Sprawdzałeś czy podczas zmiany konta czasem Ci się nie zmieniają ustawienia graficzne?

Opublikowano

Sprawdzałeś czy podczas zmiany konta czasem Ci się nie zmieniają ustawienia graficzne?

Jeżeli tak masz, to cos moze byc nie tak z configiem

image.png 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...