Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaka myszka do cs:go?

PoXeR2009

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Potrzebuje waszej pomocy.

Mam prośbę, abyście podali mi myszkę do gry w cs:go do 150 zł bezprzewodową. Taką, żeby dobrze się trzymało w łapie i aby nie była tzw. " cyborgiem ".

Pamiętajcie musi być bezprzewodowa, gdyż słabo mi się gra przewodową myszką w cs:go ;)
Pozdrawiam.

Opublikowano

Jeżeli chcesz grać bezprzewodową myszką w CS:GO to gratuluję samozaparcia i cierpliwością w chwili, kiedy będzie ona gubiła sygnał.

Idź do sklepu i zobacz jaka Ci dobrze leży w ręce.

Niedoceniony mentor Counter Stike'a 1.6

:lenny:

Aktualnie realizowany projekt:

CS:GO - od nowicjusza do oporowego gracza ----->

KLIK!

Opublikowano

Polecam myszkę "przewodową" ROCCAT LUA (ok 100zł) + Mouse Bungee zeby Ci kabel nie przeszkadzał :)

Opublikowano

Polecam myszkę "przewodową" ROCCAT LUA (ok 100zł) + Mouse Bungee zeby Ci kabel nie przeszkadzał :)

Po pierwsze kolega chce bezprzewodową, więc najpierw trzeba mu to wybić z głowy, a dopiero potem doradzać myszki przewodowe. Po drugie ma do wydania 150zł, za co może kupić już fajnego Rivala 100. Mouse Bungee można zrobić własnoręcznie z 3 drutów  :v

KLIK!

Opublikowano

Czyli, że jednak trzeba sie przyzwyczaić do przewodowej? :)

Pisałem Ci. Jeżeli jesteś cierpliwy i będziesz wytrzymywał ginący sygnał, rozładowywanie baterii itp. to droga wolna  :v

KLIK!

Opublikowano

Lepiej kupić przewodową myszkę. Przyzwyczaić się do kabla nie jest ciężko, tylko odpowiednio go ułożyć i nie sprawia żadnych problemów.

Jak trzymasz myszkę? Palm grip, claw czy finger tip?

pomogłem? daj LAJKA

171_927997_229850387226167_3694117.jpg

Opublikowano

Czyli, że jednak trzeba sie przyzwyczaić do przewodowej? :)

Nie kupuj myszki bezprzewodowej byłem szczęśliwym posiadaczem do czasu gdy zaczęła się j**** zła powierzchnia i mysz nie działa nie mogłem celować normalnie a po czasie zjebał się przycisk lewy, mysz za 120 zl od dwoch lat uzywam myszki na kablu za ok stowe i skill wzrósł o polowe 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...