Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Autorski pomysł na rangę - czy ten pomysł się przyjmie na serwerze?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wpadłem na pomysł autorskiej rangi na serwerze. Oprócz VIPa, SVIPa i MVIPa sprzedawałbym jeszcze opa. Jak myślicie jest to dobry pomysł graczom się spodoba?

Q8eOMob.png

Opublikowano

@PabloTL Nic oryginalnego, chyba, że lubisz, jak gracze niszczą serwer, więc powodzenia. Na pewno Ci się uda, bo niszczenie kogoś serwerów zawsze przyciąga tłumy bogatych dzieciaczków. :)

Opublikowano

O Boże kolego jesteś lekko $$$$$ i chyba chcesz stracić serwer... Naprawdę bardzo autorski pomysł, nie ma co...

@antywarn

Znakomity pomysł!

Opublikowano

@wiktorwikis nie jest zły...
Robić kopię serwera. Zastrzec sobie prawo, że gdy coś zrobi to moze stracić opa. Oglądać logi i gites ogółem.

409.jpg?7190

|---> Z o s t a n ę <---|

Zostanę technikiem na twój serwer minecraft, zrobie cały serwer według twojego pomysłu!
http://www.mpcforum.pl/topic/1486254-zostanę-technikiem-stworzę-serwer-twojego-pomysłu/#entry12589185

Opublikowano

Hah daj jeszcze za 1,23 to serwer rozwalony po kilku minutach :) Nie polecam tego dodawać ale zrobisz jak będziesz chciał :)

Darmowe kody na 20% zniżki (WWW, VPS and MC) na lvlup.pro

Szczegóły discord: xVendrome#6074 / PW

Opublikowano

Czemu ty jeszcze człowieku za te trollowanie tutaj bana nie masz XDDD.

@topic

Musiałbyś zablokować wszelkie komendy, które mogą banować/kickować i nadawać OP'a innym graczom. ;]

Ogólnie pomysł się na bank nie przyjmie ale to tylko moja opinia.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Nie! i jeszcze raz NIE! Każdy nie mądry osobnik XDD może kupić OP i rozwalić ci serwer, ale jeśli pragniesz kąpać się w $$$ to wystaw do ItemShopu i patrz jak ci serwa rozwalają :) 

Opublikowano

to był jednak gupi pomysł

zamykam

największy troolll na forum + to jest zły pomysł ponieważ w minute  mógłbym mieć po mapie i po $$$ za wykupienie serwera

95 punktów karnych mam i zakaz pisania chu**** wie go na ile.

Opublikowano

Wpadłem na pomysł autorskiej rangi na serwerze. Oprócz VIPa, SVIPa i MVIPa Sprzedawałbym  jeszcze własny serwer . Jak myślicie jest to dobry pomysł graczom się spodoba?

Pablo nie opłaca się 1 pierwszy ziomek napisze banall i co zrobisz? gracze pomyślą że admin cie zbanował za nic bez powodu nie opłaca się

Za duża ta sygnaturka /Makin

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...