Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy da się sprawdzić IP graczy podczas matchmakingu?

robak3210z

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie.

Pamiętam jednak, że była kiedyś na to metoda z dzwonieniem na Steamie (?). Nie mam pojęcia czy dalej działa.

Niedoceniony mentor Counter Stike'a 1.6

:lenny:

Aktualnie realizowany projekt:

CS:GO - od nowicjusza do oporowego gracza ----->

KLIK!

Opublikowano

Nie wiem czy ci moderatorzy chodzą do podstawówki, czy ich wiedza nie przekracza przedszkola, że dają warny za jedyne prawidłowe odpowiedzi. Może to forum chce zachować tak niski poziom jaki ma lub mieć jeszcze niższy niż ma, bo co temat to jest głupszy od poprzedniego. Nie dziwie się że ludzie inteligentni stąd odchodzą.

PS. Teraz dostanę bana. Usuncie mi lepiej konto nie będzie mnie kusić komentowanie tych wypoci. Pozdrawiam. Wesołych Świąt!

Opublikowano

Nie wiem czy ci moderatorzy chodzą do podstawówki, czy ich wiedza nie przekracza przedszkola, że dają warny za jedyne prawidłowe odpowiedzi. Może to forum chce zachować tak niski poziom jaki ma lub mieć jeszcze niższy niż ma, bo co temat to jest głupszy od poprzedniego. Nie dziwie się że ludzie inteligentni stąd odchodzą.

PS. Teraz dostanę bana. Usuncie mi lepiej konto nie będzie mnie kusić komentowanie tych wypoci. Pozdrawiam. Wesołych Świąt!

Też sie zdziwiłem jak dostałes za to warna,naprawde głupie. @Anonymous obczaj to jak mozesz.

A co do tematu to tak jak @teso

Musisz sie włamać na serwer na którym grasz bo inaczej sie nie da.

79160594027661829163.png

Opublikowano

wpisz w konsoli status

Em gdyby się dało to było by dużo cwaniaczków co by to enemy ddosowało. 

­Nie da sie niestety :D

Te trzy posty to spam nie mój. PIerwszy pisze osoba nie mająca pojęcia do czego służy komenda status. Drugi to typowy offtop, a trzeci to: "jeśli ja czegoś nie potrafie to nie da się tego zrobić".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...