Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spis Serverow Beta

kamilek1234

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem czy był już taki temat na forum ale w każdym razie go zrobie . Postanowiłem zrobić temat poświęcony serverom BETA ( inaczej servery testowe tzn. kupujesz np szkate i exp z niej dropi itp.). Stwierdziłem że każdy ma prawo do korzystania z tych serverów. Dlatego proszę was żebyście jak znajdziecie jakis server BETA podzielili się tą wiedzą z innymi. Powinno to wyglądać coś w tym stylu:

Server : xmYT2

Stronka do rejestracji : http://www.youtube.com/watch?v=cgPPzg6UINA (najlepiej z YT myśle )

Inne ciekawe informacje dot servera : u handlarzy po środku są u 1 stalki szkaty i brylka zlota po 0yang ( mozna sellnoc ją za 400kk) potrzebna również do ulepszania niektorcyh itemow) u nastepnego bronie min. miecz bojowy szpon zlodziej zal zatruty smocze i inne. Max lvl 120. kupując szkatólki (chyba nosiciela plagi nie wiem gram na schinszczeniu). Z zlodzieja mozna zrobic bron 85 a nastepnie 90 tak samo z bojowego. Server jest jeszcze młody możliwe że pociągnie z 1-2 tyg . Małe lagi koło świątyni eventy np smok metki 80 lvl itp.

Prosiłbym o podczepienie temat zasługuje na to.

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...