Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Valve przywróci dawny system rang?

Respire.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak wiadomo, zaszła zmiana w CS:GO, zmiana systemu rang, moim zdaniem jest to niesprawiedliwe, że można mieć 4 turniejówki pod rząd wygrane, z dobrymi statystykami, po 11 MVP i spaść przegrywając 10-16. Wiadomo, dawny system rang był lepszy, można było latać z pięcioma przegranymi pod rząd, a ranga zostawała. W współczesnym systemie rang możemy zauważyć plusy, wiele ludzi jest boost'owanych, o Globalach nie wspomnę. Valve z jeden strony dobrze zrobiło, ale spadnie wiele ludzi o rangi niżej. Osobiście mam kolegę, który miał Supreme (Bardzo dobrze gra), a teraz ma DMG. I właśnie tu się pojawia problem, są plusy i minusy, ja bardziej widzę minusy. Myślicie, że po tej całej akcji "Antyboost" przywrócą system rang, który wszystkim pasował ?

• Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pierdolnijcie sie wszyscy glowe nic nie beda przywracać a to ze placzecie o jakas debilna range to jest przesada i powinniście sie udać do lekarza :D ohh juz jakies orzelki kalaszki placza ze z rangi spadaja to juz VOLVO PLS VALVE Plzzzz skocz cie plakać na te rangi i nie grajcie mmów bo to strata czasu.Masz kolege suprima skoro dobrze gra no to bedzie robil sobie 40-50 killi :D z tego jest taki placz i beka jak wtedy z ska ze taki nerf ojeje o jezuniu valve to przywróci ziomeczkunie kupujcie te atomowe stopy po 2 euro potem bardzo drogos przedacie noi dupa :D gdzie wasz buff tej ski ELO xD

Opublikowano

No i kolega spadł do DMG i jak mu idzie? Jeśli był faktycznie taki dobry na supremach to na DMG wszystkie mecze powinien do 6 wygrywać. Jeśli tak nie jest to znaczy że dobrze się stało :)

Opublikowano

Ja ostatnio spadłem z rangą przy wygranym meczu i w sumie już sam powoli nie ogarniam co się dzieje z tymi awansami itp. Jestem za stary o nie nadążam za postępem.

Opublikowano

Pierdolnijcie sie wszyscy glowe nic nie beda przywracać a to ze placzecie o jakas debilna range to jest przesada i powinniście sie udać do lekarza :D ohh juz jakies orzelki kalaszki placza ze z rangi spadaja to juz VOLVO PLS VALVE Plzzzz skocz cie plakać na te rangi i nie grajcie mmów bo to strata czasu.Masz kolege suprima skoro dobrze gra no to bedzie robil sobie 40-50 killi :D z tego jest taki placz i beka jak wtedy z ska ze taki nerf ojeje o jezuniu valve to przywróci ziomeczkunie kupujcie te atomowe stopy po 2 euro potem bardzo drogos przedacie noi dupa :D gdzie wasz buff tej ski ELO xD

Jak zwykle odpowiedź na poziomie i do tematu :)

Co do rang to Valve chcę, żeby było więcej niższych rang i poziom będzie z powrotem sprowadzony do tego wcześniejszego. Mam wrażenie, że już zostało to wprowadzone bo trudniej się gra :) Co do kolegi, jak by faktycznie dobrze grał to by nie spadł tak bardzo. Moim zdaniem Valve prawidłowo postąpiło, w końcu będzie można pograć na poziomie :) Tyle ode mnie.

f22b35ad191bd.gif

Opublikowano

No wiadomo, kolega robi jednak po 64 - 70 Kili, miał on 3000h, to gra bardzo dobrze. Co do systemu rang, skoro mają to przywrócić, to wstrzymam się od mm'ów, nie chce spaść do kałacha. Mam nadzieję, że długo to nie będzie trwać, te przywracanie systemu rang. Jeżeli macie jakieś informacje na temat systemu rang, to piszcie. :-)

Opublikowano

Brakuje wam wybitnie krzty logicznego myślenia. Jeżeli zmienione są widełki % ile graczy jest w danej lidze to oczywiste, że ci co byli w jakimś supreme, ale na jego dnie to spadną nawet po wygranej. A tu niektórzy myślą, że teraz po każdym meczu będą spadać w randze ffs. Każdy zagra 2-3 mecze i się ustabilizują rangi. Narzekanie było, że za łatwo to utrudnili i lud albo nie kuma co się dzieje albo znowu narzeka.

Opublikowano

Jak zwykle odpowiedź na poziomie i do tematu :)

Co do rang to Valve chcę, żeby było więcej niższych rang i poziom będzie z powrotem sprowadzony do tego wcześniejszego. Mam wrażenie, że już zostało to wprowadzone bo trudniej się gra :) Co do kolegi, jak by faktycznie dobrze grał to by nie spadł tak bardzo. Moim zdaniem Valve prawidłowo postąpiło, w końcu będzie można pograć na poziomie :) Tyle ode mnie.

Nie ważne jak to napisał, ma racje.

No wiadomo, kolega robi jednak po 64 - 70 Kili, miał on 3000h, to gra bardzo dobrze. Co do systemu rang, skoro mają to przywrócić, to wstrzymam się od mm'ów, nie chce spaść do kałacha. Mam nadzieję, że długo to nie będzie trwać, te przywracanie systemu rang. Jeżeli macie jakieś informacje na temat systemu rang, to piszcie. :-)

Mówili, że nic nie będą przywracać, bardzo dobrze się dzieje, że ludziom rangi spadają - Ci, co byli w LE, teraz są w DMG i nie potrafią nic zabić, im trudniej będzie wbić globala tym lepiej. 

Opublikowano

Nie przywrócą starego systemu bo po co? Żeby znowu wrócić do tego co było?

A ten kolega :D heh on 70 killi na supremach robił czy na DMG? :D tak czy siak wyczuwam niezłą bajeczkę ja mam 1800h i cały czas trzymam globala robiąc ~20killi a kolega po 3000h robiąc 70killi do DMG spadł? Panie to się kupy nie trzyma :D

Opublikowano

Teraz system działa dużo lepiej, poziom wzrósł co znaczy że ci co powinni spaść to spadli. 

Jak ten twój kolega tak dobrze gra to nie widze szans żeby spadł do DMG a nawet jeśli miał mega pecha i spadł (nie mam pojęcia jak) to powinien to odrobić w kilka meczy.

Opublikowano

Gosciu 70 killi to oznacza, że sam wygrał 14rund, a jego koledzy mieli po 0 fragów. Ciesze sie, ze obniżają te rangi, kiedys po awansie była większa satysfakcja, bo trzeba bylo więcej wysiłku włożyć. Nareszcie wyższa ranga będzie cos mówiła o graczu, a nie tak jak teraz, że byle kupa mogla mieć supreme.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie zmienią systemu. Valve chce doprowadzić, że globale to będą gracze z gornej półki - Ci, którzy poswiecają całe dnie na Counter Strike (e-sportowcy), a w byłym systemie rang wcale nie było trudno zdobyc GE.

image.png 

Opublikowano

Jesteście jedną wielką bandą hipokrytów — rangi za łatwo się wbija? o ten wybustowany c**j tu jestn ie umie grac k***a a ja zasluiguje na globala a nadal siedzie wd mg1!!11 i macie problem do wszystkich. Jest troszkę trudniej — k***a jebane valoj oco ni robia z ta gra nie da sie juz wbic globala w 2 dni od golda3@!!!

Spójrzcie - CS:GO ma już trzy lata, i właściwie, cały jeden rok powinno wbijać się tego globala. Spadłeś z LEMa? Poćwicz, wróć, spróbuj ponownie wbić supreme. Gra ma być na dłuższy czas niż kilka tygodni a później mecz na rok bo SPADNE Z GLOBALA111!. Get it.

hiFG4ZA.png

Opublikowano

No i volvo pomogło, skoro ten kolega miał supreme, a spadł do dmg to musiał naprawdę słabo grać. Przecież supreme to na tym poziomie powinien z samym deaglem robić po 40 fragów. Teraz jest git, patrz na ten ogromny plus - spadniesz, będziesz grał ze słabszymi = będziesz miał więcej funu z gry, bo ludzie będą Cię wyzywać od cheaterów i będziesz robił ace'y, żeby wrzucić je na YT, zostać sławnym i zarabiać miliony w skinach za reklamowanie stron typu csgojackpotzprowizją300%.pl!

Nie graj dla rangi, bo to bez sensu. Fajnie, że volvo coś takiego zrobiło, ale powinni to udoskonalić. Np. jak masz staty 50/15, 10 mvp, ale przegrywasz, bo w teamie masz 4 noobków 0/26 to derank jest tak trochę bez sensu.

tenor.gif

Opublikowano

Miałem znajomych wszystkich w kałachach, spadli do golda 4 i tylko jeden ma kałacha a nawet niektórzy spadli do silvera elite

No to widzę, że naprawdę dobrze grali. Jeśli trzymają taki poziom jak Ty to nawet dobrze, może wreszcie kałach to będzie normalna ranga, a nie: kałach < stare silvery xp

tenor.gif

Opublikowano

Dobrze zrobili moim zdaniem ponieważ po kilkunastu tyg może znowu będzie ten sam poziom co było 2lata temu

@Czakis32

Sam dwa lata temu miałem silvera 6 i nie mogłem z niego wyjść teraz mam globala

25 POST 50 POST 100 POST 150 POST | 200 POST | 225 POST | POZIOM 1 OSIĄGNIĘTY!

| 250 POST | 300 POST | 325 POST | 350 POST | 400 POSTPOZIOM 2 NIE OSIĄGNIĘTY!

| 500 POST | 600 POST | 700 POST | 800 POST | 900 POSTPOZIOM 3 NIE OSIĄGNIĘTY!

Opublikowano

Ogólnie to na globalach zauważyłem nieco wyższy poziom, żeby zrobić te 30+ fragów już się trzeba trochę natrudzić, a i w samym teamie nie mam już ludzi z drewnianym aimem i muwmentem kałacha. Ogólnie zmiany jak najbardziej na plus

i5 4460 - Gigabyte GTX 970 4GB - SSD Transcend 370 128GB - GoodRam 2x4GB 1600MHz CL9 - ASRock H81M-VG4 R2.0 - Chieftec 450W - Zalman T3

Zowie EC1-A - Zowie G-SR - Razer BlackWidow 2014 Tournament Edition - HyperX Cloud 1 - Audiotrak Prodigy Cube - LG 24GM77 144Hz

Opublikowano

Co do kolegi, robi na DMG po 60 kili, ale nie zawsze, zawsze zdarzy się c*****y team. Spadł bo spadł, team boost'owany na SMFC.

Opublikowano

Szczerze mówiąc ja nie zauważyłem zmiany od dodania rewolweru do ostatniej niedzieli miałem 15meczy bez wygranej same remisy i porażki lecz dopiero właśnie po 15 spadłem z supr

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Nie przywrócą starego systemu bo po co? Żeby znowu wrócić do tego co było?

A ten kolega :D heh on 70 killi na supremach robił czy na DMG? :D tak czy siak wyczuwam niezłą bajeczkę ja mam 1800h i cały czas trzymam globala robiąc ~20killi a kolega po 3000h robiąc 70killi do DMG spadł? Panie to się kupy nie trzyma :D

Rozpierdalasz na GE/SMFC pięciu co rundę ? Nie, on też nie, potrafił zabić 3, czasem Ace jebnąć, a sam meczy nie ugra. Teraz Supreme będzie w kałachach, i znowu poziom będzie niski. Jak patrze czasem na nie które wyższe rangi, GE, SMFC to gorzej niż kałach, poziom Golda 3. Teraz patrze na to inaczej, dobry jest ten nowy system, mam nadzieję, że przyjebów do teamu mi nie da. 

Opublikowano

Rozpierdalasz na GE/SMFC pięciu co rundę ? Nie, on też nie, potrafił zabić 3, czasem Ace jebnąć, a sam meczy nie ugra. Teraz Supreme będzie w kałachach, i znowu poziom będzie niski. Jak patrze czasem na nie które wyższe rangi, GE, SMFC to gorzej niż kałach, poziom Golda 3. Teraz patrze na to inaczej, dobry jest ten nowy system, mam nadzieję, że przyjebów do teamu mi nie da. 

Ale ja nigdzie nie powiedziałem że robię 60killi na GE :D

Właśnie gram mm'a z ziomeczkami jak narazie 2 winy na 2 mecze, to że twój kolega spadł to nie wina systemu tylko tego że nie grał wystarczająco dobrze żeby mieć suprema. 

Są 2 tematy praktycznie na ten sam temat i w obu trzeba tłumaczyć tym co pospadali że nie stracili rangi przez to że system jest "głupi" tylko dlatego że są poporstu za słabi na daną range - czy to tak ciężko zrozumieć?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...