Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z OpenGL

MatigeR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema otóż mam taki problem z grafiką openGl w cs'ie do nie dawana działała mi ona cały czas zrobiłem reinstal cs'a i miałem mało fps jak nigdy ... więc postanowiłem zaistalować nowe stery Ati  wczesniej miałem AMD catalyst control center ... i w tych starych sterach nie miałem opcji wyłączenia synchronizacji pionowej więc pobrałem te stery ATi odinstalowalem stare zainstalowalem nowe wyłączyłem synchronizacje włączyłem cs'a  ustawilem na opengl i nie dziala .... pomyslalem sobie ze zainstaluje te co mialem ... xD wiec zaisntalowalem stare ... i tez nie dziala chociaż wcześniej działała ta grafika nie wiem o co chodzi ludzie pomóżcie :D

nie patrzcie na ortografię.

Z góry dziękuje :D

Opublikowano

ss,y daj albo konkretnie co się dzieję i co robisz

bo po twoich wyczerpujących kilku zdaniach,MAło rozumiem ;<

Opublikowano

Dodaj tą komendę do parametrów startowych:

-gl -32bpp

Niedoceniony mentor Counter Stike'a 1.6

:lenny:

Aktualnie realizowany projekt:

CS:GO - od nowicjusza do oporowego gracza ----->

KLIK!

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

sorry ze tak późno odpisuje ale nie miałem dostepu do kompa bo sie troszke zepsul ale mniejsza ... i tak i tak nie dziala a dopisanie tego także nic nie dało bo już to zrobilem

Opublikowano

Ja też tak mam z tym OpenGL.Polecam ci narazie na software zmienić to . Musisz wymieć jakąś kartę graficzną albo jakąś tam w komputerze .

Za software karają, przy otrzymaniu ssów z miejsca nie zostaniesz odbanowany.

­

Opublikowano

Prawda karają,ale tylko na serwerach cod lub jb bo na tym trybie widać nie widzialnych.

ps: ss to screenshoty robione przez adminów by udowodnić czitowanie.

Jeśli nie odpisuje w temacie napisz mi na priv

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...