Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc z dobraniem słuchawek i klawiatury

erywin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam posiadam jakies 400zl na sluchawki i 400 na klawiature 

Mysle bardzo o Qpad-qh90, jakies inne propozycje ?

A klawiatura kompletnie nei wiem jaka prosze o podpowiedz 

Opublikowano

Qpad-qh90, mam te słuchawki, bardzo dobre, polecam. mozesz zastanowic sie tez nad hyperx cloud ii jesli nie masz karty dzwiekowej poniewaz te maja w zestawie

Opublikowano

^Dwojek sie nie kala brac, karte ma chyba kazdy, do czegos chyba chcial kupic te sluchawki :v Jedynki juz tak.

Przeczytaj najpierw o przelacznikach (cherry styknie), zebys wiedzial jakie chcesz.

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

Hyperx cloud 1 tansze + maja wygodniejsze pady a dzwiek taki sam bo to rebrandy takstarow. Bierz hyperx 1 i aim sc8000 + cmstorm quickfire tk mx red

Opublikowano

Mogę polecić Ci moje słuchawki:

Trust GXT 363 7.1 vibrations headset

Jestem graczem który osprzęt już od około 3 lat kupuje tylko od firmy Trust, wszystkie słuchawki jakie miałem były z tej firmy i mogę mocno polecić :)

Przy słuchaniu muzyki odczucia niesamowite (bass brzmi niesamowicie przy włączonym najwyższym stopniu wibracji), w grach radzą sobie bardzo dobrze, gram głównie w cs:go, obecna ranga SUPREME, słysze dosłownie wszystko i nie raz daję informacje znajomym z teamu którzy posiądają słuchawki różnych firm i często nie słyszą tyle co ja :)

Polecam tą firmę jak i ten model słuchawek.

a to mój cały osprzęt z którego jestem mocno zadowolony:

Headphones: Trust GXT 363
Keyboard: Trust GXT 280
Mouse: Trust GXT 152
Mousepad: Trust GXT 207

Raczej ciężko po tylu latach bycia ciągłym klientem Trust będzie mnie przekonać na jakąś inną firmę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...