Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Niezapomniana edycja Need For Speed

gracz999

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko! Temat powstał, abyście się dzielili swoimi doświadczeniami, wspomnieniami z gry Need For Speed World. Więc może zacznę ja: Najlepsze było to, jak jeździło się w grupie, ze znajomymi poznanymi w grze lub z "reala" :) 

Opublikowano

Tuning samochodów jak się chce, dużo ludzi, fajny klimat, nielimitowane sloty dla graczy i tym podobne rzeczy.

Miałem samochodzik co wyprzedzał Rs4 stuningowaną :/ (Dodge Viper potrafiłem go tak pod drag zrobić)

409.jpg?7190

|---> Z o s t a n ę <---|

Zostanę technikiem na twój serwer minecraft, zrobie cały serwer według twojego pomysłu!
http://www.mpcforum.pl/topic/1486254-zostanę-technikiem-stworzę-serwer-twojego-pomysłu/#entry12589185

Opublikowano

Wyścigi klasowe, gdy nie było jeszcze cheaterów i dało się fajnie bawić wygrywając. Stare, dobre czasy.

Opublikowano

Mi się podobało jak dostałam BMW za darmo xD

TYRYRYRYRY  

TIRIRIRIRIRIIRIRIRIRIRIRIRIRIIRIRIRIRIIRIRIRIIRIRIRIRIRI

TERERERERERERERERERERERE

TUDUDUDUDUUDUUDUDUDUDUDUUDUDUDUD

TIRIRIRIRIRIRIRIRIRIR

Opublikowano

World głównie dawał mi inspiracje do malowania samochodów. Pomalowałem przez to aż 12 pojazdów, przy których robiłem do 2 godzin na oko. Jak world padł to nieźle sie wk*** :)

Opublikowano

Gdy World miał się bardzo dobrze, to wy wszyscy życzyliście mu najgorszego. Fora i działy związane z NFSW ociekały krytyką i nienawiścią do tej gry, a teraz nagle wszyscy za nią płaczą? 

lownfast

Opublikowano

Ta gra miała w sobie to coś. W końcu, dzięki niej jestem na tym forum :)

TESTERPL11.png

exLider MPC Racing Team | exWeteran MPC Racing Team | exRedaktor Gier Samochodowych

Opublikowano

Gdy World miał się bardzo dobrze, to wy wszyscy życzyliście mu najgorszego. Fora i działy związane z NFSW ociekały krytyką i nienawiścią do tej gry, a teraz nagle wszyscy za nią płaczą? 

Osobiście ja zawsze na tą grę złego słowa nie powiedziałem, zawsze props i za każdym razem byłem pod wrażeniem jak grałem w tą grę, a grałem w nią sporo, ze 3 lata i nigdy się nie znudziła. Ale no niestety, padły wszystkie gry, stworzone przez EA, które były 100% multiplayer, chociaż worlda mogli zostawić, bo niby samochodówka jak samochodówka ale jednak niezapomniana.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Jeżeli chodzi o gry wyścigowe to najwięcej moich znajomych grało w World'a (bo był za darmo) dla tego mam szczególnie dobre wspomnienia z tą grą. 

49yxrs.png

Opublikowano

Każda gra jest dobra na swój sposób. Jesli chodzi o NFS-World nie żałuję poświęconego czasu i mam z nią dobre wspomnienia :) ­

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...