Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie o skrypt wysyłania ataków na farmę

lyszka26

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam all mam do was pytanie może ktoś będzie miał albo wiedział o co chodzi a mianowicie miałem taki skrypt ale musiałem zainstalować nowy system i wszystko się pokasowało chodzi mi mianowicie o to

Potrzebuje skrypt wysyłanie ataków na farmę jednym tylko kliknięciem myszki raz klikam i wysyła lekką na farmę

trzeba było to zapisać w Nowa zakłada w Nazwę: trzeba było dać A a w Adres trzeba było dać ten skrypt..

Ma ktoś taki skrypt jeśli tak to proszę o podanie go tutaj z góry dziękuje.

Opublikowano

Jakoś go używałem i nie dostałem bana.

Bo uzywales go jak noob to nie widzieli.

Jakbys pomyslal to by ci farmil 24/7 w kazdej wiosce bez kiwniecia palcem noobku ^^

Są za to bany ale są takie skypty za darmo miałem kiedyś taki za free. 

Za free to mozna dostac w p...k , ze tak powiem , chociaz i na to trzeba sobie zarobic w tych czasach :)

Skoro miales za darmo to pewni taki co wklejalo sie koordy i w pasek adresu i slal w sekunde miliony atakow , ale nwm czy o ten chodzi.

Za niego szlo masa banow mi go wykryli raz jak testowalem.Pewnie od kolegow go miales , dlatego za free w przeciwnym wypadku 600pp za taki automat.

Opublikowano

Mam coś takiego, naciskasz Q i automat klika Ci A w asystencie :)

Mogę zrobić też pod B.

Gdy zaznaczysz "Uwzględnij raporty z wiosek, które obecnie są atakowane."  też działa, ale wtedy ręcznie trzeba zmieniać strony. ;)

Odezwij się na pw jak chcesz. :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Mam coś takiego, naciskasz Q i automat klika Ci A w asystencie :)

Mogę zrobić też pod B.

Gdy zaznaczysz "Uwzględnij raporty z wiosek, które obecnie są atakowane."  też działa, ale wtedy ręcznie trzeba zmieniać strony. ;)

Odezwij się na pw jak chcesz. :)

Działa bez KP?

• 2 miesiące temu...
  • 3 lata później...
Opublikowano

Nie chodzi mi o żadnego bota tylko jest skrypt .

W przeglądarce internetowej robi się Nowa zakładka w Nazwa wpisujemy np literkę A lub B lub C . Zaś w adresie dajemy ten skrypt później wchodzimy w Asystent Farmera i klikamy myszką na tą nową zakładkę co zrobiliśmy . Np zrobiliśmy zakładkę na literę A i on wysyła na farmę z litery A a jeśli na C to wysyła z C ..

Miałem gdzieś ten skrypt ale gdzieś mi się podział i wszystko strzeliło i za ten skrypt ban żaden nie był bo używałem go sporo czasu.

50 Postów

100 Postów

200 Postów

300 Postów

400 Postów

500 Postów

600 Postów

700 Postów

800 Postów

900 Postów

1000 Postów

Przepraszam słonko, ale nie dam rady się wybrać z tobą do restauracji wieczorem. Zostałem dziś zabity już cztery razy i jestem bez kasy.

Cześć szefie. Myślę że nie dam rady się dzisiaj pojawić w pracy. Moje ciuchy robocze są zniszczone i nie mam kasy na naprawę.

Przepraszam szefie, ale nie uda mi się dotrzeć do pracy dzisiaj... Mam krowy do zabicia. To długa historia - kiedyś opowiem.

Hej szefie, prawdopodobnie się spóźnię trochę do pracy dziś. Deckard Cain poprosił mnie żebym został chwilę dłużej.

Cześć kochanie. Ja w sprawie dzisiejszego wieczoru... Czy miała byś coś przeciw gdybyśmy odłożyli to do jutra? Mam problemy z trawieniem mięsa od rzeźnika. Chyba było nie świeże...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...