Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szkody spowodowane grą w lola

Gość ManiekSpecjalny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja zycie i dziewczyne

ale za to mam platyne wiec wciaz wygryw

Opublikowano

Ja na szczescie nic, ale slyszalem, ze wielu graczy dostaje autyzmu i traci umysl przez ta gre. 

Opublikowano

Czas przede wszystkim. Systematycznie gram od połowy pierwszego sezonu i ilość godzin spędzonych w grze mnie szokuje. Gra sprawia mi przyjemność, więc również wydaje na nią realne pieniądze, których wcale mi nie żal - nie licząc zmarnowanych półtora tysiąca na konto, które sprzedałem za 200zł z myślą, że skończyłem grę. 
Podziwiam ludzi, którzy przez gry niszczą swój sprzęt - słuchawki, myszki czy nawet monitory. Głupota totalna.

maybenow.png

Opublikowano

Straciłem dużo pieniędzy, nerwów. Można też pogorszyć sobie wzrok, mnie na szczęście to jeszcze nie dotknęło... Ale za to poznałem wiele fajnych osób.

Opublikowano

Straciłem strasznie dużo czasu na lola i nerwów bo co czasem rak był w teamie to ja nie mam pytań więc w sumie żałuje, że kiedyś w to grałem... Ta gra jest stworzona żeby zjadać ludziom czas a jedyny sens ma dopiero jak jesteś w tym masterze/challengerze.Rozumiem jeszcze grać z kumplami normale 4fun ale rankedy to porażka.

Opublikowano

Dwie myszki, 2x RJ45 (myślałem, że lagi, bo kabel nie łączy ^^), czas, może i trochę kasy. Ale swoje się wybawiłem i nie żałuję. :)

limbo-spider-800x100.jpg

Opublikowano

Chyba jedyne co to szklankę, bo mi ktoś podstawił obok herbatę i nie zauważyłam. XDD 

Tak to tylko zyskałam na lolu, lel ;v 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...