Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie na forum jest TuT jak napisac ticketa ale nie ma tam ani slowa jak napisac ticketa z prozba o to rzeby ktos dostal bana. Mam Screena z kolesiem ktory uzywal opk super jumpa itp. Wkurzyl mnie i chcialem zeby mial za swoje...

Moj kumpel wyslal ticketa i dostal 10k dinarow ja mam zamiar kupic premke i kasa mi sie przyda...

Prosze o pomoc...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

czemu chcesz raportowac cheaty na forum o cheatach?

No ale masz:

Witam wczoraj tj. 8 marca 2007 roku podłączyłem się pod jakiś pokój na mapie MARIEN. Zobaczyłem trzeciego cheatera/hackera od czasu wydania nowego patcha. I się wkurzyłem powiedziałem że mu nie popuszczę Więc poinformowałem o tym Team w oficjalnej stronki, odpowiedz wyglądała następująco:

Cytat:

Hi,

I'll have this sent to the GMs and they’ll take care of it.

In the future, please send hacker/cheat reports by submitting a ticket through the War Rock website. Just log in to the site, then click on “Support” and you’ll see the option to Submit Ticket.

Thanks for the report!

- Diva

A moja wiadomość wyglądała tak:

Cytat:

Name of hacker: kayserili , map: marien

Image: http://img116.imageshack....59404158fv1.jpg

A tak bardziej szczegółowo napisałem do Divy jak już pewnie zauważyliście. Ona odpisała mi, że przekaże to dalej i na przyszłość prosi o używanie SUBMIT TICKET na stronie głównej. Oto link do niego: http://www.gamersfirst.com/support.php (oczywiście trzeba być zalogowanym).

EDIT: gdy przejdziemy do submit ticket klikamy na Request Support potem na Submit a Ticket z * Ticket Type: wybieramy Report Abuse, * Account you are reporting: tu piszemy nick cheatera, * Description: jakiś twój tekst dodatkowy np. link do obrazka czy filmu, mapa albo nazwa hacka. W Attachment: możemy załączyć plik (obrazek) i klikamy w Finish.

I jak chcemy wysłać raport, trzeba koniecznie podać link do filmu/obrazka w chwili gdy gracz oszukuje oraz jego nick (ja dla ułatwienia podałem jeszcze nazwę mapki. A oni zajmą się resztą w ciągu kilku następnych godzin/dni, hmmm to by było chyba na tyle.

Wiem, że niczym nowym nie świecę i już wielu z was z tego korzystało, ale przyda to się dla innych pokoleń...

skopiowane z innej strony

2rc8k5i.png

Opublikowano

Nic z tego. Nawet jak napiszesz ticketa to na 99,9% bana nie będzie.

Poza tym to jest forum o cheatach i to raczej marne miejsce na takie pomysły...

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...