Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Medium] KeiroS-SF

LyKa

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kolejny gotowiec który padnie po 2 dniach a temat po tym gównie zostanie. Gotowiec, autorowi jakimś cudem udało się zmienić wartości w Request'cie

podziwiam :)

Nie polecam.

Opublikowano

Sa przecierz statystyki :-) na nyzasf. Sa to te same statystyki co na norbisf.. Z plikow aleksandrine.. Teraz jest 145 online..

Tak z ciekawości pokaż statystyki tego nyzasf.

Statystyki masz po wejściu do gry :) wystarczy kliknąć pokaz ramki/ukryj ramki :)

Jeden mankament: za osiągnięcie 50lv i wyżej nie są przyznawane nagrody, :X

Naprawione :)

To oczywiste, ale smutne jest to, że okłamuje sam siebie i innych userow na tym forum, hipokryzja lvl hard z jego strony.

Administrator może odpowie w końcu na moje pytanie? Udowodnisz nam jakieś satystyki z logow? = ]

logi masz zaraz po wejściu do gry . Wystarczy kliknąć Pokaz boczne ramki. :) (nyzasf.5v.pl)

Opublikowano

Fajny licznik Online.

O godzinie 4:30 jest 139 Online - gratuluję, pierwszy raz się z takim czymś spotykam.

A tak serio:
Z przykrością muszę stwierdzić, że Lyczka nas okłamuje.

Cała prawda co do liczby Online w ciągu dnia:
K4IZ8fT.png

baner.png

Opublikowano

Fajny licznik Online.

O godzinie 4:30 jest 139 Online - gratuluję, pierwszy raz się z takim czymś spotykam.

A tak serio:

Z przykrością muszę stwierdzić, że Lyczka nas okłamuje.

Cała prawda co do liczby Online w ciągu dnia:

K4IZ8fT.png

skąd masz te statystyki ? ... wygląda na web-scan.pl ;) a tam nie ma mojej strony ;d ;) pozdrawiam oszuscie ;d

ps. poproszę link ;)

#edit

i co nawet nie odpiszesz @Norbertsons  ? ;) tak myślałem :)

Opublikowano

@LyKa

Jest tam Twoja strona, wystarczy edytować link mistrzu.

wiem ,że nie ma bo edytowałem link... podaj ten twój link magiczny :) to zobaczę ,że jest ;)

Opublikowano

@LyKa

Jest, sprawdzałem mistrzu.

PS: Jak to możliwe, że o 5 rano jest 140 osób Online?

skoro jest to podaj link :) 

Opublikowano

@LyKa Że jesteś oszustem każdy wie a że pokazujesz fałszywe , jeśli niby było 120-140 osób pokaż dowody

niby jakie dowody ? nie muszę nic udowadniać. ważne ,że ja wiem że było i jest tyle ludzi ;) ty ani nikt inny nie musi w to wierzyć :) nie zależy mi na tym ;) 

Opublikowano

niby jakie dowody ? nie muszę nic udowadniać. ważne ,że ja wiem że było i jest tyle ludzi ;) ty ani nikt inny nie musi w to wierzyć :) nie zależy mi na tym ;)

Nie zależy ci na tym, to tak samo jak nie zależy Ci na graczach, bo nawet nie chcesz podaćlicznika gdzie to zajmuje 30sekund.

Opublikowano

Nie zależy ci na tym, to tak samo jak nie zależy Ci na graczach, bo nawet nie chcesz podaćlicznika gdzie to zajmuje 30sekund.

Licznik jest na s1. Gdyby mi nie zależało na graczach to bym nie dodawal codziennie nowości (dzis loteria, wczoraj osiągnięcia i vip). Również nie robilbym teraz obozu :) mój serwer jest najlepszy i taka prawda :) a Norbert razem ze swoja banda ma bol dupy i tyle :)

@Norbertsons

I co podasz ten link ? :)

Opublikowano

@LyKa

Jak tylko powiesz jak to możliwe, że o 4 rano jest 140 osób Online.

Widocznie tyle ludzi bylo :) teraz podaj link :)

Lyka odpowiesz nam jak Ty to zrobiłeś, że o 4 rano było 140 osób Online, skoro webscan pokazuje 12 w ciągu 24 godzin?

Na pewno tyle nie pokazuje :) bo nie ma tam tej stronki :p podaj link jak jest :)

Opublikowano

Śmiech na sali, puste krzesła.

Ja dalem dowod na type ludzi na serwie a ty co ? No wlasnie .. :/ PS. Powtarzarz sie :)

Serwer gotowiec + Darmowy Hosting = Serwer pod $ Nie polecam serwera!

Juz to pisales :) powtarzasz sie a serwer nie jest pod $

@Norbertsons

Daj ten link wkońcu :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...