Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MRUFKOPORADNIK - Gwiezdne Wojny w Unity3d

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Ostatnio miałem prze rwe, ale już dzisiaj rano na grałem nowy film. Zachęcam do przy chylnych komentarzy.

Obrazek wewnoncz

RWBGwl6.png

Obrazek zewnoncz

tjRERc7.png

Opublikowano

Popraw ortografie bo będę musiał okulary nosić od takich błędów.

PS ile masz lat?

"Rób co chcesz" - 3 słowa które sprawiają że kompletnie nie wiesz co robić

Złośliwość - hobby ludzi inteligentnych

Opublikowano

Popraw ortografie bo będę musiał okulary nosić od takich błędów. PS ile masz lat?

Co jest błędem? O kulary sie nosi od wad w zroku a nie wy tykania błędów. Jak ci napisze to i tak nie u wierzysz.

Opublikowano

Nic nie poprawia mi tak dnia, jak oglondanie twoich fimuw. Reksiu i Hansu Klosu bendą się smarzyć w piekle za to że są nie mili.

Odgłosy miecza paszczą wygrały cały Internat :D

Ciągle nie wieże, że jesteś prawdziwom osobom, taką jak ludzie... ale chyba czymś innym

Odwiedź mój profil aby zobaczyć adres mojego bloga o projektowaniu gier!

Opublikowano

Z*******y skecz! Ludzie chyba nie rozumieja ale ziom, u mnie wygrales, w koncu cos nowego co nie jest na zagranicznej scenie rozrywkowej (z tego co mi wiadomo)

Opublikowano

Co jest błędem? O kulary sie nosi od wad w zroku a nie wy tykania błędów. Jak ci napisze to i tak nie u wierzysz.

"Obrazek wewnoncz" "Obrazek zewnoncz" ?

W filmie mjecz hahahh

Opublikowano

@jimmyblack

Co?

Edit

A ok, obejrzałem początek :D Czuję się zaszczycony.

Chcesz precyzyjnej i zrozumiałej odpowiedzi? - Zadaj precyzyjne i zrozumiałe pytanie. Nie przyjmuję zleceń.
Nie odpowiadam na priv na pytania, które można zadać na forum. Chcesz mojej pomocy - oznacz mnie w poście =>  @"Hans Kloss PL" 

Opublikowano

Jak nie widzisz błędów w swojej pisowni to jest coś z tobą nie tak ;)

Co do tematu w porządku poradnik .

Opublikowano

"Obrazek wewnoncz" "Obrazek zewnoncz" ? W filmie mjecz hahahh

Wewnoncz i zewnoncz to są nazwy o brazków. Tak jak np. Mona Lisa albo Krzyk. Jak bym nazwał obrazek IMG_cośtamcośtam to też by ci nie paso wało. Zmienne też sobie będę na zywać jak mi sie podoba.

Opublikowano

Ostatnio miałem prze rwe

Obrazek wewnoncz

Obrazek zewnoncz

Wewnoncz i zewnoncz to są nazwy o brazków. Tak jak np. Mona Lisa albo Krzyk. Jak bym nazwał obrazek IMG_cośtamcośtam to też by ci nie paso wało. Zmienne też sobie będę na zywać jak mi sie podoba.

Nazwy obrazków także wypadałoby napisać poprawnie jak jest ona widoczna dla wszystkich . Zmienne nazywaj sobie jak chcesz mnie wtedy nie obchodzi czy napisałeś żółw czy rzułf .

I po co ci te przerwy między wyrazami ? np. paso wało  , o brazków .

Trochę kultury dla ludzi i poszanowania dla tych co muszą to czytać .

PS.

Wesołych Świąt ;)

Opublikowano

Nazwy obrazków także wypadałoby napisać poprawnie jak jest ona widoczna dla wszystkich . Zmienne nazywaj sobie jak chcesz mnie wtedy nie obchodzi czy napisałeś żółw czy rzułf .

I po co ci te przerwy między wyrazami ? np. paso wało  , o brazków .

Trochę kultury dla ludzi i poszanowania dla tych co muszą to czytać .

PS.

Wesołych Świąt ;)

Z wróciłeś na to uwagę więc zapamiętałeś. A w Mrufkoporadnikach chodzi o to że by zapamiętać a nie tylko zrobić i za pomnieć.

Wzajemnie!

Opublikowano

Z wróciłeś na to uwagę więc zapamiętałeś. A w Mrufkoporadnikach chodzi o to że by zapamiętać a nie tylko zrobić i za pomnieć.

Wzajemnie!

Nazwy obrazków? ? To jak coś nazywasz to nie musi być poprawnie? ? Jak chłopak się nazywa Piotr to Pitor też jest poprawnie? Po twoim stylu pisania wyciągam wniosek że masz max -6/7 lat.A co do zmiennych co ja takiego napisałem?

Opublikowano

@sebachuck15

Po Twojej podatności na tak jawny trolling wnioskujeę, że sam nie masz więcej niż jedenaście;)

Chcesz precyzyjnej i zrozumiałej odpowiedzi? - Zadaj precyzyjne i zrozumiałe pytanie. Nie przyjmuję zleceń.
Nie odpowiadam na priv na pytania, które można zadać na forum. Chcesz mojej pomocy - oznacz mnie w poście =>  @"Hans Kloss PL" 

Opublikowano

@sebachuck15

Po Twojej podatności na tak jawny trolling wnioskujeę, że sam nie masz więcej niż jedenaście;)

Tu się mylisz ;) Prawie 17 ale jestem wyczulony na tym punkcie

Opublikowano

Czyli to tak jakbyś ciągle miał 10 :)

A gdyby się okazało, że to nie trol?

Odwiedź mój profil aby zobaczyć adres mojego bloga o projektowaniu gier!

Opublikowano

Cześć,

Dzięki za przy chylne komentarze. Niestety po wstał nowy rodzaj komentarzy czyli takie głupie komentarze. Jak szopenhałer15 czy jak się tam na zywa. Lol jaki do rosły, 17 lat ma. Prawie. Po nowym roku będzie więcej filmów bo jeszcze chce w wiedźmina grać. Z fartem.

Opublikowano

Czyli to tak jakbyś ciągle miał 10 :)

A gdyby się okazało, że to nie trol?

To by oznaczało, że z autorem tematu coś jest nie tak.

gamedevmania.com

Opublikowano

Przecież to jest oczywiste że to jest troll. Dziwie się że to jeszcze w koszu nie wylądowało.

Opublikowano

Przecież to jest oczywiste że to jest troll. Dziwie się że to jeszcze w koszu nie wylądowało.

Bo ma większą wartość merytoryczną niż wszystkie twoje po sty razem w zięte. 

Opublikowano

Dowód na to że jesteś trollem jest banalnie prosty. Wystarczy popatrzeć na sposób w jaki rozdzielasz wyrazy i piszesz. Rozdzielanie wyrazów:

• przerwe - prze rwe
  • przychylnych - przy chylnych
  • okulary - o kulary
  • itp.

Jest kompletnie nielogiczne nawet dla kogoś z upośledzeniem. Widać więc że rozdzielasz wyrazy na siłę tylko żeby zrobić z siebie pajaca. 

Sam poradnik (film) jest ok, ale Twoje zachowanie jest trochę nienaturalne.

A nawet gdybyś był upośledzony do takiego stopnia, że byś nie umiał pisać normalnie, to jakim cudem obsługiwałbyś Unity i Mac OS X?

Opublikowano

Dowód na to że jesteś trollem jest banalnie prosty. Wystarczy popatrzeć na sposób w jaki rozdzielasz wyrazy i piszesz. Rozdzielanie wyrazów:

• przerwe - prze rwe
  • przychylnych - przy chylnych
  • okulary - o kulary
  • itp.

Jest kompletnie nielogiczne nawet dla kogoś z upośledzeniem. Widać więc że rozdzielasz wyrazy na siłę tylko żeby zrobić z siebie pajaca. 

Sam poradnik (film) jest ok, ale Twoje zachowanie jest trochę nienaturalne.

A Twój komentarz nie przy chylny i z będny. A dalsza dyskusja to mam na dzieje, że będzie o filmie a nie o tym jakie z was Mjotki i Bralczyki.

Opublikowano

Dalej przerwy dajesz przed wrzuceniem tekstu na stronę wrzuć go do worda

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...