Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Body 75 lvl PL co dalej?

Katuri

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Niedawno wbiłem 75 lvl wojem body. Moje eq to : 
Truta +1 33 śr kd +4

Stal +9 3b kd+4

quliny+4 czyste

ebo+9

naszyj z łez +4 1k hp

maska strachu +6

bransa z ebo 1k hp

Skille : 
Aura m1

Wir m2

Szarża m2

Berserk m2

Buff : 30%

Biolog : ks. klątw

A mój problem wygląda następująco, gdzie mam dropić i jak, żeby tą trute wykuć na +6? Wczoraj miałem 80kk i mnie poniosło, była +6 została +1, kasy nie mam w ogóle. 

Wkn4tFu.jpg

Bob Marley Bless

Robie sygny na zamówienie

;)

Opublikowano

O kurde, powiem ci, że postka dosyć zaniedbana szczególnie pod względem skilli i biologa.

Zrób sobie jakiegoś dropa na odłamki smoczego kamienia, teraz masz jeszcze trwający event świąteczny, drop sobie karty, rob postacie na skarpetki.

Jak coś zarobisz to pohandluj, zainwestuj, sprzedaj drożej.

Czytaj ku, rób biologa, wkręć trutke na 6, ogarnij sobie jakieś eq 2k hp, na początek z 1b wystarczy i możesz tłuc metki w piekle czy w lesie.

Opublikowano

Skille zaniedbane, bo na 61 lvlu zmieniałem profesję, tam miałem mentala skille m6 m6 m7, ale zdecydowałem się na bodego. Ku czytam codziennie, biologa również oddaję, to fakt, zaniedbywałem troszkę ;). Narazie wyczaiłem taki zarobek, że robię postać dropię 5 skarpetek reniferkiem z is, otwieram skrzynke i usuwam postac, jedna postac robi sie jakies pol godziny, narazie na tym zarobilem 2 kamole i zmianke ;) Ale jednak priorytet to truta +6

Wkn4tFu.jpg

Bob Marley Bless

Robie sygny na zamówienie

;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...