Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Modele dla twojego serwera (baza)

Sielu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Masz wiele owych poradników na internecie o.O

Ale jakoś nie kminie ich nwm jakoś dziwnie rozpisane :P jak ktoś może to niech nagra filmik jak to się robi albo poradnik napisać nmw bo tamte tematy są stare 

• Odpowiedzi 110
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ale jakoś nie kminie ich nwm jakoś dziwnie rozpisane :P jak ktoś może to niech nagra filmik jak to się robi albo poradnik napisać nmw bo tamte tematy są stare 

Bronie dodaje się zawsze tak samo, i nikt Ci nic nie nagra, rusz dupę i zacznij robić coś sam.

Opublikowano

Bronie dodaje się zawsze tak samo, i nikt Ci nic nie nagra, rusz dupę i zacznij robić coś sam.

No to jak możesz podeślij jakiś fajny poradnik albo nakręć filmik taki cwany jesteś ja się dopiero uczę .

Opublikowano

Aż czuje się MEGA doceniony gdy widzę same pozytywne komentarze na temat moich modeli.
Tobie Sielu oczywiście c**j w dupę bo jesteś pierdolonym złodziejem, ale mniejsza o to przy takich pięknych komentarzach na temat moich prac, to po prostu Cię j**** ;)

Ciekawi mnie tylko czy prezentacja Atre.ya będzie mogła już wrócić na forum skoro jej modele są ogólno dostępne ;D

QTIn6VZ.png

Opublikowano

Aż czuje się MEGA doceniony gdy widzę same pozytywne komentarze na temat moich modeli.

Tobie Sielu oczywiście c**j w dupę bo jesteś pierdolonym złodziejem, ale mniejsza o to przy takich pięknych komentarzach na temat moich prac, to po prostu Cię j**** ;)

Ciekawi mnie tylko czy prezentacja Atre.ya będzie mogła już wrócić na forum skoro jej modele są ogólno dostępne ;D

Ja złodziej xD no nie wiem czy ty wiesz co mówisz.

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Ja złodziej xD no nie wiem czy ty wiesz co mówisz.

Nie wiem czy teraz robisz z siebie debila, czy na prawdę jesteś debilem i brniesz w to na poważnie.

QTIn6VZ.png

Opublikowano

Prace na naprawdę super poziomie, tylko doczepiłbym się do tego, że tu nie wszystkie modele są Twoje :/

wr7uuk.jpg

bnklM1F.png

No i oczywiście można to tak mnożyć i mnożyć. W sumie w metinie jest to codzienność ale jeśli Siela nazywacie złodziejem to równie dobrze z tym oskarżeniem on może odbić piłeczkę.

Podsumowałbym to powiedzeniem - wszystkie modele zostają w rodzinie  :lenny:

A domena prowomt2 wygrywa wszystko  :v  :v  :v  :v

Aby nie było #bez_spiny, tylko wyrażam swoje zdanie.

pIOuQ29.png

Opublikowano

Prace na naprawdę super poziomie, tylko doczepiłbym się do tego, że tu nie wszystkie modele są Twoje :/

wr7uuk.jpg

bnklM1F.png

No i oczywiście można to tak mnożyć i mnożyć. W sumie w metinie jest to codzienność ale jeśli Siela nazywacie złodziejem to równie dobrze z tym oskarżeniem on może odbić piłeczkę.

Podsumowałbym to powiedzeniem - wszystkie modele zostają w rodzinie  :lenny:

A domena prowomt2 wygrywa wszystko  :v  :v  :v  :v

Aby nie było #bez_spiny, tylko wyrażam swoje zdanie.

Tylko nie wiem czy zdajesz sobie sprawę z tego że my na używanie modeli z Essentiala zgodę mamy od 2 lat, a Sielu od Nas nie miał nigdy.

QTIn6VZ.png

Opublikowano

Tylko nie wiem czy zdajesz sobie sprawę z tego że my na używanie modeli z Essentiala zgodę mamy od 2 lat, a Sielu od Nas nie miał nigdy.

Przecież te modele są exportowane z innych gier, jak ty hipokryto z crackowanym 3dsmaxem możesz nazwać je swoimi xp

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Własnie w tym rzecz, że podobno ktoś się pytał na fb essentiala o Was i niby nie mieli nawet pojęcia, że korzystacie z ich modeli - ale to mogła być plotka, więc nie będę tego używał jako argument.

Mimo wszystko to i tak nie zmienia faktu, że raczej od Tery i innych gier nie macie pozwolenia na korzystanie z modeli (no chyba, że macie :O). Plus można użyć mój ulubiony, używany od najwcześniejszych lat serwerów prywatnych, desperacki, miażdżący argument - PRZECIEŻ PLIKI SERWEROWE SA KRADZIONE, CLIENT JEST KRADZIONY, NIE MACIE LICENCJI!!!!!!1111oneone

Tak dla pewności napiszę małym druczkiem, to tylko luźna dyskusja, nie chce tutaj siać spiny i dostawać warny :D

pIOuQ29.png

Opublikowano

Własnie w tym rzecz, że podobno ktoś się pytał na fb essentiala o Was i niby nie mieli nawet pojęcia, że korzystacie z ich modeli 

Podobno ktoś powiedział że kizio potrafi używać mózgu, wnioski wyciągnijcie sami.

Opublikowano

Podobno ktoś powiedział że kizio potrafi używać mózgu, wnioski wyciągnijcie sami.

No spoko, tylko kto to kizio? :P

Sielu, kiedy dojdą jakieś mounty? :D

pIOuQ29.png

Opublikowano

Zgode na uzywanie modeli z essentiala? Kupilisice modele od adminow essentiala? Zbroje sa Ridacka, wiec po c***a szliscie

do adminow essentiala je kupowac z napisami? Szkoda bylo $? A może wystarczyło usiasc i napisac ten j****y unpacker i zajebac te modele?...

CZEMU NIE USUNELISCIE NAPISU NA ZBROJKACH? 30.000 POLYGONOW ROZPIERDALA WAM WASZE KOMPY ? :D

Co do tych napisow to pw, mam usuniete napisy i helmy :yay:  :yay:  :yay:

Sielu mogl sobie darowac z niektorymi modelami to fakt, zwlaszcza z tym WoW(mizun wie skad) ale co poradzisz.

­

Opublikowano

Nie wiem czy teraz robisz z siebie debila, czy na prawdę jesteś debilem i brniesz w to na poważnie.

Polecam po prostu włożyć trochę wysiłku w zabezpieczenie clienta. Jak zostawiłeś 10 złoty na ulicy to nie miej pretensji że ktoś je podniósł.

#EMERYTURA

Opublikowano

Zgode na uzywanie modeli z essentiala? Kupilisice modele od adminow essentiala? Zbroje sa Ridacka, wiec po c***a szliscie

do adminow essentiala je kupowac z napisami? Szkoda bylo $? A może wystarczyło usiasc i napisac ten j****y unpacker i zajebac te modele?...

CZEMU NIE USUNELISCIE NAPISU NA ZBROJKACH? 30.000 POLYGONOW ROZPIERDALA WAM WASZE KOMPY ? :D

Co do tych napisow to pw, mam usuniete napisy i helmy :yay:  :yay:  :yay:

Sielu mogl sobie darowac z niektorymi modelami to fakt, zwlaszcza z tym WoW(mizun wie skad) ale co poradzisz.

­

Wielmożny panie grafiku 3d, nie usunęliśmy logo essentiala po to żeby gracze widzieli że te modele są stamtąd, usunięcie ich było by bezczelne z Naszej strony dla ich twórców.

QTIn6VZ.png

Opublikowano

­

Wielmożny panie grafiku 3d, nie usunęliśmy logo essentiala po to żeby gracze widzieli że te modele są stamtąd, usunięcie ich było by bezczelne z Naszej strony dla ich twórców.

Mizun proszę Cię :D

Macie do zakupu zbroje u ridacka bez zadnych napisów u Ridacka, a Wy bierzecie kupujecie je od essentiala? Chyba, że je wyciągacie nawet bez ich wiedzy,

To jest właśnie bezczelne.

Opublikowano

mozliwe to jest ze client od terenza nie czyta tych modeli bo jak tylko podmienilem model i teksture pod istniejaca juz broni to jej nie widac :D 

80108503750670519906.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...