Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Modele dla twojego serwera (baza)

Sielu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

FAQ

Krótko i na temat:
Jak wiadomo, nie każdy potrafi sobie wypakować, klienta z lepszego serwera.
Dlatego postanowiłem, że zrobię ten temat i co jakiś czas, będę aktualizował go o nowe bądź stare modele.
Postaram się wrzucać te mało dostepne.

-Temat powstał po to abym mógł wam w jednym miejscu wstawiać modele z różnych klientów metina
-Na niektórych ss`ach modele mogą wyglądać inaczej niż w grze, np nie widać tekstury (tylko w gv)
-Temat nie jest pełny, zaktualizuję go jak znajdę czas, żeby znów porobić ssy
-W niektórych kategoriach mogą być 2 przykładowe ss, modeli będzie więcej

######################################################################################

1.png

Paczka1:

Paczka2:

Paczka3:

Paczka4:

Paczka5:

Paczka6:

Paczka7:

######################################################################################

1.png

Paczka1:

1.png

Paczka1:

1.png

Paczka1:

Paczka2:

1.png

Paczka1:

SS:

Download:

link

Skan:

link

1.png

Paczka1:

Paczka2:

1.png

Paczka1:

1.png

Paczka1:

Paczka2:

Paczka3:

Paczka4:

Paczka5:

Paczka6:

Paczka7:

Paczka8:

1.png

Paczka1:

1.png

Paczka1:

Paczka2:

1.png

Paczka1:

Paczka2:

1.png

Paczka1:

Paczka2:

Paczka3:

Paczka4:

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

• Odpowiedzi 110
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Proszę pana a co jeżeli chciałbym użyć tych "fiuczersów" a są własnością innego serwera ? Mam obawiać się typowego lania od typowego sebka czy hackera Bonzo trzymającego w ręce moją płytę główną ? Proszę o radę i wypisanie recepty na te dwie dolegliwości.

Opublikowano

Proszę pana a co jeżeli chciałbym użyć tych "fiuczersów" a są własnością innego serwera ? Mam obawiać się typowego lania od typowego sebka czy hackera Bonzo trzymającego w ręce moją płytę główną ? Proszę o radę i wypisanie recepty na te dwie dolegliwości.

Nic się nie bój, tyle ;)

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Nic się nie bój, tyle ;)

Dziękuje za odpowiedź, Polecam pracę tego otóż pana, poziom niczym zniesiony limit yang.

Opublikowano

Nic super nie zobaczyłem, aczkolwiek czekam na jakieś mounty.. nie lubię ich eksportować bo za dużo jebania :P. Masz lajkacza xD.

PS. Naid gówniaku, clienta lepiej spakuj, yoł yoł.

#EMERYTURA

Opublikowano

Tak, pobierz jeszcze raz.

Tej no ja tam mam jakieś (w paczce bronie4) bronie red_dragon itp ;d.. A to całkiem inne ikony niż tych pokazanych. (dds też jakieś dziwne)

Opublikowano

Tej no ja tam mam jakieś (w paczce bronie4) bronie red_dragon itp ;d.. A to całkiem inne ikony niż tych pokazanych. (dds też jakieś dziwne)

Rzeczywiście, modele + tekstury są ok, ikonki mi się poyebały nie z tej paczki.

Już poprawiłem, teraz ściągnij.

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Mam pytanie jak dodać te bronie i zbroje jak ktoś może niech napisze mi na PW taki mini poradnik z góry dzięki za pomoc dopiero zaczynam zabawę w robieniu serwer itp z  góry dzięki za pomoc.

Opublikowano

Mam pytanie jak dodać te bronie i zbroje jak ktoś może niech napisze mi na PW taki mini poradnik z góry dzięki za pomoc dopiero zaczynam zabawę w robieniu serwer itp z  góry dzięki za pomoc.

Masz wiele owych poradników na internecie o.O

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...