Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sluchawki CS:GO/Niski budżet

Szywacz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Planuje sobie zakupić słuchawki, nie chcę wydawać dużej ilości piniondzuf ale wiadomka, coś trzeba posiadać :D Planujemy wraz z ziomeczkami wyruszyć w podróż na LAN'a który odbędzie się w mieście niedaleko mojej wsi ;) Zazwyczaj pomykamy turnieje ESL i jakieś online, scrim'y i mirc'e, tak więc ten LAN to taki troche wyjątek, tu moje pytanie;

Zakupić sennheisery hd 201 czy superluxy hd681 czy jednak superluxy hd681 evo?

Czy superluxy jako sluchawki semi-open dadza rade na LANie miejskim? (niby nie będzie jakoś głośno bo to w sumie tylko lanik miejski, i prawdopodobnie nawet nie będzie widowni, ale jednak lubię być w grze a nie poza nią) 

Jaka jest różnica miedzy sl hd681 a sl hd681 evo?

Opublikowano

Mam sennheisery hd 201 już 2 lata i polecam. Dobrze słychać skąd idzie przeciwnik. Mam (według mnie) duże ucho i cale mieści się do muszli. Są wygodne, gabki na słuchawkach i na pałąku są mięciutkie.Trwałe bo jak dotąd jedyne co to napis sennheiser z pałąka się "zdrapał". ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...