Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Problem z internetem

i3turbo

Pytanie

Opublikowano

Witam.Mam problem z moim dostawcą internetu.Mianowicie problem polega na tym że mam pakiety losty utrzymuja się w granicach 1%-3% wieczorami do 10%.Kiedy mam te pakiet losty ping jest normalny.Internet mam dzięki modemowi kablowemu od firmy multimedia.Zgłaszałem to wielokrotnie do dostawcy ale konsultant mówił że przekaże to do adminstratora sieci i problem nadal nie znika co robić?

xD---Kopi_ehxepsa.png

7 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na każdym serwerze TS ci to występuje? Jeśli tylko na wybranych to prawdopodobnie twój problem nie dostawcy.

Opublikowano

Na każdym serwerze TS ci to występuje? Jeśli tylko na wybranych to prawdopodobnie twój problem nie dostawcy.

Tak na każdym serwerze..

xD---Kopi_ehxepsa.png

Opublikowano

Dzwoń do nich i załatw to już nie miłą rozmową a daj im do zrozumienia że nie odpowiadają Ci ich usługi i że mają to naprawić w trybie natychmiastowym...

frWhR.png

Opublikowano

Dzwoń do nich i załatw to już nie miłą rozmową a daj im do zrozumienia że nie odpowiadają Ci ich usługi i że mają to naprawić w trybie natychmiastowym...

Uwierz mi dzwoniłem mówiłem że zerwe umowę mieli do mnie odzwonnić w poniedziałek a od poniedziałku nie moge się do nich dodzwonić,,,

xD---Kopi_ehxepsa.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...