Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz] Aseria.PL

ExetY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dajcie mu szanse a nie od razu nie polecacie po paru dniach od startu wtedy bedziecie mogli odceniac.Ja dam mu szanse wbije i zobacze jak bedzie :) powo

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer nie wnosi sobą nic ciekawego, darmowa grafika, pliki z mpc, zero nowości.

Serwer jest typem PvP i ja cię nie zmuszam do grania. A na nowiśći nie stawiałem.

Dajcie mu szanse a nie od razu nie polecacie po paru dniach od startu wtedy bedziecie mogli odceniac.Ja dam mu szanse wbije i zobacze jak bedzie :) powo

Dzięki :)

Hmmmm.. Skąd pety i kostiumy jakie bony wchodzą?

Zawitam bo nie było dawno żadnego PVP

Słabsze pety i kostiumy w shopie a te lepsze z dungów dropisz.

Zapraszamy.

Opublikowano

jakie wchodza bonusy? ile jest max hp na max eq misjach statach petach i innych dopalaczy

klient na 18?

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

Czyli, że poziomy odbieramy u npc a resztę doświadczenia zbieramy zabijając graczy ?

Czy dungeony będą trwały wieczność ? ( dla mnie wieczność na dungeonach to około 10 min -.-  )

Co będzie w IS a nie będzie można tego zdobyć w grze lub będzie ciężko do zdobycia ( na pewno jest taki przedmiot lub przedmioty )

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

jakie wchodza bonusy? ile jest max hp na max eq misjach statach petach i innych dopalaczy

klient na 18?

Bonusy wchodzą na MAX nawet jak masz farta to nie musisz mixować bo już perf wchodzą .

A co do hp do 100+k.

Czyli, że poziomy odbieramy u npc a resztę doświadczenia zbieramy zabijając graczy ?

Czy dungeony będą trwały wieczność ? ( dla mnie wieczność na dungeonach to około 10 min -.-  )

Co będzie w IS a nie będzie można tego zdobyć w grze lub będzie ciężko do zdobycia ( na pewno jest taki przedmiot lub przedmioty )

1.Tak (Tylko na wolnym)

2.Nie ;p

3.Wszystko jest do zdobycia w grze. Ale wiadomo nie jest łatwo zdobyć te przedmioty co są w IS.

Opublikowano

No serwer fajny, oby nie było takiej klapy jak na "s1"

Powodzenia Panowie.

Nie będzie

Dzięki

Opublikowano

Weźcie te gotowce sprzed mych oczu.Strona na vpsie z biznes-host | mintshost to serwer na czym stoi?

dedyka mają z nasa ;)

net metin już chyba poraz nwm który xD

@topic skąd bronie 75 ?

5206314859733321403620.gif

Opublikowano

"Padłeś, powstań" ~ reworki metin2.

Dosłownie. xD

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jak wygląda balans klas? Czy healer jest osłabiony tak jak zawsze, czy go poprawiliście?

Opublikowano

Dosłownie. xD

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jak wygląda balans klas? Czy healer jest osłabiony tak jak zawsze, czy go poprawiliście?

poprawiony :)

Opublikowano

gdzie klient mial byc rano a juz poludnie 

kolejny serwer gdzie klient bedzie do pobrania 2h przed startem??

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

Dodajcie klienta tak, zeby mogl go kazdy pobrac przed startem, a nie polowa pobierze, polowa nie... i bedzie czekanie 101001 H bo wszyscy beda na raz chcieli pobrac.

MeYf0tS.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...