Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DragonMT2 - powrót?

Pegas©

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Pewnie pamiętacie DragonMT2?

Nie chcę robić jego dosłownej kopii, ale chciałbym go odtworzyć oraz wprowadzić ułatwienia i nowości.

Projekt bazowałby na starym Dragonie, lecz na source.

Co wy na to?

Jeżeli ktoś z Was grał na DragonMT2 proszę pisać co było, jak było itp ;)

P.S tak tak wiem reworki są do bani itp. Darujcie sobie te komentarze i tak będę robił swoje, a hejty będą po mnie spływać.

2ivh0ly.jpg

Opublikowano

Serwer DragonMT2 znam, bo grałem, ale nie pamiętam dosłownie każdego detalu proszę Was. Dragona zamkneli dawno temu przed Elite i Pandorą.

Grało nas 40online stałe osoby w m1 same pvp nikogo nowego nie było....

Rework będzie. Potrzebuję clienta jeżeli ktoś ma. Jeżeli ktoś pamięta questy też potrzebuję. Biologa pamiętam, questy z zabijaniem graczy, bossów itp też.

Sety mniej więcej też....

2ivh0ly.jpg

Opublikowano

nie mordo jak masz robic serwer zrob cos nowego

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

Jak już mam widzieć PORZĄDNE reworki to Diamond/Elite/Pandora.

Akurat rework Pandory już masz. :D

Lepiej jest zrobić coś nowego, a nie na okrągło jedno i to samo. 

Opublikowano

Ale robienie reworku serwer nie będąc jakkolwiek powiązanym z tym projektem to możliwe?

Nazwać to reworkiem?

Nie lepiej zrobić po prostu jakiś dobry easy/4fun? Source daje ogromne możliwości co do urozmaicenia rozgrywki :)

Opublikowano

Dziękuję za opinie każdego. Postanowiłem, że zrobię nowy projekt, lecz w stylu DragonMT2. Nie będzie to kopia.

Pozdrawiam.

Proszę o Close @Kubek122

2ivh0ly.jpg

Opublikowano

Weźcie pod uwagę Tanavis.pl ... ;) Ile osób było na początku...? :) Prawda jest taka , że gdyby administracja nie dała dupy przy pierwszym, drugim, trzecim , czwartym starcie to grało by dużo ludzi... ;)

Tyle bugów... Serwer startuje już miesiąc i nadal nie może... ;d Jednak jest 300 osób na 4um... ;D Gdyby serwer zrobił ktoś kto potrafi coś takiego zrobić... ;> Dużo osób by grało... ;)

Dragon/Pandora/Elite to są serwery ludzi , którzy teraz mają po 18/25 lat, więc kto tu mówi o wypaleniu... ;) Są jeszcze te osoby ... Chciały by zagrać na tego typu serwerach , lecz wybaczcie , ten kto ma swoje lata nie będzie grał na serwerach , na których bije się po pierdyliard k z hita , z brońmi na pół ekranu , z różową poświatą i animacjami z barbie... kostiumy króliczków, dyń , misiów, no ja czasem zastanawiam się od ilu lat jest ta gra. Te "serwery" są już dla dzieci , nowego pokolenia... I tak padają po paru miesiącach. Lecz taki serwer dla ludzi , którzy nie grają , bo nie ma dla nich normalnych serwerów powinien powstać , bo widzieliśmy na starcie tanavisa, że jednak te 900 osób było i czekali po tych bugach , nieprawidłowościach...

Opublikowano

client dragonmt2 masz na chomikuj , podstawa to ok 35 k pż , bronie  80- 90- 130 - 150- 180- 210- 250, eq smoka 90, diax 110   6/7 to najbardziej dps czyli 250 atak/ 15 silny oraz wojenne 15 odp /15 odp i wlasnie na tym bazowal dragon czyli zabawie na wojnach i w pvp a nie na bosach czy innych duperelach

Opublikowano

Rób dragona nie przejmuj sie ;d tylko nie jak tanavis XDD

Dragon/elite/pandora/diamond zawsze byly fajne. A teraz to serwery gdzie z hita bijesz po 1 miliard dmg ...

Chętnie bym zagrał

Opublikowano

grałem na dragonie jedyne co mnie denerwowało to exsp z lvl typu 148-150 tragicznie się to exspiło i ulepszacze na różne eq też niezbyt ciekawe bo na wszystko były potrzebne szmarki i nic innego wszystko szmarkami się ulepszało i trochę łatwiejsze wbijanie 6/7 jak by miało by to wejść bo te 6/7 yo tragedia na tym servie była a po 2 tam eq bardziej się robiło na lvl 1 niż na wyższe bo każdy jak najmniej deda by nie dedać wszyscy z trutkami i bonami klasowymi siła/odp lub odp/odp ale jak coś ciekawego wejdzie to zapewne zagram wbiłem tam maxa i się nawet ciekawe bawiłem 

Opublikowano

Jeżeli nie pamiętasz wszystkiego to sięza to nie bierz. Jeżeli się uprzesz to pooglądaj gameplaye, serie z dragona.

Opublikowano

Jakbyś miał robic weź dobrego technika a nie jak dekoder z tanavisem na source odwalił ze nie idzie grac błąd na błędzie -.- szkoda słów

Także rób bo czekam na taki serwer od lipca gdy padło elite/pandora więc nic więcej tylko zyczyc tobie powodzenia :)

Szczerze wolałbym nawet grac na takim w stylu Dragon / Elite / Pandora na Hamachi niz na Invori czy Kamelisie na Dedyku :x

"Nieważne gdzie, nawet gdy będziesz sam 

Trzymaj gardę wysoko i po prostu walcz, walcz, walcz ...

Nawet gdy czujesz strach, albo już nie masz sił 

Musisz dotrwać do końca, choćbyś miał tu paść na ryj ."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...