Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

zaczynam grac szamanem hellerem na pl'u lecz chcialbym drobnej pomocy oczywiscie wynagrodze +.Moglby mi ktos powiedziec w jakie skille eq i staty dawac? Szukalem na mpc lecz niestety nieznalazlem poradnika szamana hellera a innym forom nie ufam jakies dzieci napisza pierdoly i pozniej bede zalowac.Wiec jak ktos ma POJECIE to prosze o pomoc.Dam + i 5

Jesli zly dzial prosze o przeniesienie.

Nie bądz cham daj +

Moj Tut Sposob na zarabianie.

bogdanek.png

Prosze o Sciagniecie tych %%

Opublikowano

Mozesz mi nieufac dlatego ze mam malo postów

1. skille da waj jak ci wygodnie nie sluchaj sie innych to twoja postac

ja zawsze jak gralem szamanem szlem tak

2 int 1 zycie

1 skill jaki dawalem to blyskawica ,potem burzowy itd

Widzalem twój filmik wiec widze ze cb stac na dobre eq wiec kupuj w granicach +7 +8 +9 ja kupywalem zawsze +9 w ten sposub dobij 40 lvl dzikusy ,orki,pustynia i zrób bojowca potem tylko eq na orki i juz prawie 50 a potem pójdzie gładko poniewaz na plu niepotrzebne robic skilli na g poniewaz caly server ma po 6-8k hp wiec pare skili i ded ja zrobiłem w ten sposób szamana i jechałem na 50 lvl 70 65 bez uciekania :)

asd123123.png

[/b]Jestem FAJNY

Opublikowano

Podpisuje się do tego /\ UP /\

Zrób tak jak on Ci mówi, a będzie git. Szczególnie takim szamanem możesz zrobic kose do pvp :)

Opublikowano

Nie bójcie się oficjalnego forum metka PL. Tam jest wszystko ładnie opisane wystarczy tylko zajrzeć do działu "Klasy Postaci" i poczytać o klasie, która nas interesuje. Jest tam dużo więcej przydatnych informacji na temat danej klasy niż te przekazane w skrócie przez naszych userów. Zapraszam:

To jest ukryta treść, proszę

T_Bag_Prison_Break_Signature_by_inspawn.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...