Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomysł/projekt na temat pluginu anty-cheat bans - czy się uda?

Cellebryt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Co wy na to zęby napisać razem z wasza pomoc plugin na antycheatbans 

CO I JAK

ANTYCHEATS BAN NICK - KILAURA/NOKNOC/SKRYPTY/I WSZELKIE CHEATY jezeli wpiszesz nazwe cheat to masz możliwość zbanowania tylko przy urzycia tej nazwy inne nazwy cheatow nie dzialaja

ANTYCHEATS BAN NICK KILLAURA pokazuja sieduszki graczowi jezeli zabije 4/4 dosatje wiadomosci zostajesz zbanowany powód killaura jezeli to nei porozumienie wbij na ts jezeli nie ma kilaury to nie banuje gracza

JAK NARAZIE COS TAKIEGO MYSLE ZE THEMOLKA | KAROLEK | KAROLINKA POMOŻE W PISANIU JEŻELI MYŚLICIE ZE TO FAJNE

Opublikowano

Złe nie jest, problem taki, że Karoliny już nie ma od roku chyba na tym forum xD

W sumie teraz, w internecie masz już sporo takich pluginów, wystarczy dobrze poszukać.

http://o.aolcdn.com/hss/storage/midas/dbb2fba7a1724ff9f49593989439ae90/203012134/rih.gif

Opublikowano

Złe nie jest, problem taki, że Karoliny już nie ma od roku chyba na tym forum xD

W sumie teraz, w internecie masz już sporo takich pluginów, wystarczy dobrze poszukać.

A jest jakis ciekawy napewno cos jest tylko ze jestem nowy nie ogarniam szukac na mcpfroum mozesz pomoc >?!

­

Opublikowano

Wszystkie te osoby co wymieniłeś nie udzielają się już na forum, jedynie themolka czasami. Karolek zajęty myhard'em, Karolina skonczyła z mc. Wątpię, że komuś będzie się chciało uczestniczyć w tym projekcie jeżeli on ma wyglądać jak twoje "wymiany" to go nie publikuj.

1KOBv.png

Opublikowano

Wszystkie te osoby co wymieniłeś nie udzielają się już na forum, jedynie themolka czasami. Karolek zajęty myhard'em, Karolina skonczyła z mc. Wątpię, że komuś będzie się chciało uczestniczyć w tym projekcie jeżeli on ma wyglądać jak twoje "wymiany" to go nie publikuj.

Plugin na wymieniarki pisał kumpel niby ale cos w to watpie ale co do twoich pluginow to edytki z myhard ? itd nie chce obrazac :* tylkoz e duzo osob udostepnia !

­

Opublikowano

Plugin na wymieniarki pisał kumpel niby ale cos w to watpie ale co do twoich pluginow to edytki z myhard ? itd nie chce obrazac :* tylkoz e duzo osob udostepnia !

­

Widziałeś moje plg chociaż jakieś? Dobry programisto takich rzeczy nie potrafisz ? TEMAT PS. Chodziła po necie moja przerobiona wersja z tym i rankingiem :). Jeżeli ty chcesz takie coś pisać, a nie potrafisz 5 linijek tak banalnych dopisać to się za to nie bierz. Widziałeś moje plg w ogóle, że tak się rzucasz ja powiedziałem fakty, co do wymian to przypadkiem ty nie pisałeś tam, że to twój pluginek ;* ?

Co jest trudnego w tym antycheacie !? Spawnować boty co jakiś czas, jak hitnie to banować czy tam informować admina. Trudne.. sam możesz to napisać, a sory nie potrafisz ;/

1KOBv.png

Opublikowano

Widziałeś moje plg chociaż jakieś? Dobry programisto takich rzeczy nie potrafisz ? TEMAT PS. Chodziła po necie moja przerobiona wersja z tym i rankingiem :). Jeżeli ty chcesz takie coś pisać, a nie potrafisz 5 linijek tak banalnych dopisać to się za to nie bierz. Widziałeś moje plg w ogóle, że tak się rzucasz ja powiedziałem fakty, co do wymian to przypadkiem ty nie pisałeś tam, że to twój pluginek ;* ?

Co jest trudnego w tym antycheacie !? Spawnować boty co jakiś czas, jak hitnie to banować czy tam informować admina. Trudne.. sam możesz to napisać, a sory nie potrafisz ;/

Przykre jest to ze na temacie taki kozaczek lecz juz ci napisalem nie chce cie wyzywac tak jak ludzie na mpcforum@!

­

Opublikowano

Przykre jest to ze na temacie taki kozaczek lecz juz ci napisalem nie chce cie wyzywac tak jak ludzie na mpcforum@!

­

W temacie taki kozaczek !? leże i nie wstaje hahahah. Może teamspeak kolego? No taka prawda ten antycheat to chwila roboty.

Ten twój projekt wygląda tak. HMm... Potrzeba mi dobrego antycheata, ale nie potrafię pisać. Pomoże mi ktoś i zrobi to za mnie ? ;)

1KOBv.png

Opublikowano

­

Nic nie mówię, i nie chcę się wtrącać ale te pluginy na easyage nie były zbyt dobre, ale każdy je używał na swoich serwerach, czemu? Bo takie osoby jak Ty czyli pseudo-koder, nie umią nic napisać, i edytują klasy jak i package, i wrzucają na swoje serwery typu *Łatwy Hardcore*. Jeżeli byś widział @DIaxower 'a pluginy, to zapewne by Cię coś zagieło, typek w młodym wieku a umie dużo :) Nie komentuj ziomuś, jeżeli pewnie sam lepszy nie jesteś.

#Jeżeli owy administrator dał mi warna, proszę przeczytaj:

Forum dyskusyjne – przeniesiona do struktury stron WWW forma grup dyskusyjnych, która służy do wymiany informacji i poglądów między osobami o podobnych zainteresowaniach przy użyciu przeglądarki internetowej. Na Forum nie istnieje off-topic, połowa administracja mpcforum nie wie co to "off-topic"...

Opublikowano

Nic nie mówię, i nie chcę się wtrącać ale te pluginy na easyage nie były zbyt dobre, ale każdy je używał na swoich serwerach, czemu? Bo takie osoby jak Ty czyli pseudo-koder, nie umią nic napisać, i edytują klasy jak i package, i wrzucają na swoje serwery typu *Łatwy Hardcore*. Jeżeli byś widział @DIaxower 'a pluginy, to zapewne by Cię coś zagieło, typek w młodym wieku a umie dużo :) Nie komentuj ziomuś, jeżeli pewnie sam lepszy nie jesteś.

Pseudo-koder  nie pisze pluginow jak pisze to pisze na tyle ile potrafie ja nie widze problemu

­

Opublikowano

Jeżeli zaznaczysz sobie te "duszki" jako znajomi w cheatach, to nic z tego, chyba, że te "duszki mają randomowe nicki.

Opublikowano

Jeżeli zaznaczysz sobie te "duszki" jako znajomi w cheatach, to nic z tego, chyba, że te "duszki mają randomowe nicki.

z randomowe nicki nie jest mozliwe zaznaczenie duszka bo duszek bedzie sie teleportowal i za szybko znikał!

­

Opublikowano

jaki duszek jaki teleport msiał byś to zrobić na pakietach i nie tak jak ty napisales ­

CO I JAK

ANTYCHEATS BAN NICK - KILAURA/NOKNOC/SKRYPTY/I WSZELKIE CHEATY jezeli wpiszesz nazwe cheat to masz możliwość zbanowania tylko przy urzycia tej nazwy inne nazwy cheatow nie dzialaja

??? nic a nic nie zrozumiałem , ? a jesli jest to opis komendy :> to w0w , niesamowite cokolwiek to będzie 

ANTYCHEATS BAN NICK KILLAURA pokazuja sieduszki graczowi jezeli zabije 4/4 dosatje wiadomosci zostajesz zbanowany powód killaura jezeli to nei porozumienie wbij na ts jezeli nie ma kilaury to nie banuje gracza

Ee o duszkach to ja już napisałem , a teraz to jesli zabije 4/4 ehm może jeszcze wykona salto :l w powietrzu , wybacz ale takie cos wykryje co najwyżej cymbala który CHCE byc zbanowany  , a nie oszusta z krwi i kości , a tworząc taki plugin stracisz tylko czas 

Opublikowano

@Cellebryt

Wiktorze, hahaha. Już wiem, że to ty :)

Jak to ostatnio ziomek napisał, Ty mój "koderze". Potrafisz pisać pluginy to po co Ci kogoś pomoc. Chociaż ze z no knockiem, trzeba tylko vektor dodać i sprawdzac czy gracz zmienił pozycje :D

Opublikowano

@Cellebryt

Wiktorze, hahaha. Już wiem, że to ty :)

Jak to ostatnio ziomek napisał, Ty mój "koderze". Potrafisz pisać pluginy to po co Ci kogoś pomoc. Chociaż ze z no knockiem, trzeba tylko vektor dodać i sprawdzac czy gracz zmienił pozycje :D

Oj czlowieku chyba sie mylisz jest to troche zabawne MPCFORUM, nie jest do tego zebys wyzywał !

­

Opublikowano

Molek porzucił już dawno mc i teraz działa dalej w javie ale inna kategoria :)

Opublikowano

ty nie umiesz pisać pluginów i nikt ci nie pomoże, bo jesteś bachorem ;_;

karoliny już nie ma może z rok, molka dostał tu bana i nie wchodzi, a karolek też tu nie wchodzi chyba że raz na jakiś czas

Opublikowano

A ja widzę Twój post mniej więcej tak:

,,Nie potrafię nic, ale niech to ktoś zrobi. Jak zrobi, to powiem, że moje."

:v

Powiem tak, osoby wymienione już dawno skończyły zabawę to raz.

Dwa.. Jeśli już masz jakiś dobry pomysł to go chociaż logicznie opisz, bo jak na razie to nic nie zrozumiałem z tego tematu..

Także powodzenia w szukaniu ;]

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...