Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zestaw komputerowy (~3000zł)

Olsenowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No, a co tu się wypowiadać? Pakują normalnie, dostałem już od nich kilkanaście paczek i zawsze było ok. Oczywiście zawsze może się zdarzyć, że kurier coś rozwali, no ale to są jednostkowe przypadki, które zdarzają się wszędzie.

Opublikowano

Lub kupowałeś u jakiś ©hińskich podróbek, nie wiadomo skąd. 

Inni mają pecha, a inni szczęście...

x-kom/proline/komputronik.

FX 6300 | R9 380 4GB | VS 550W | Seagate 1TB | Crucial M4 120GB | 970a-ud3 rev 1.2 | Brutus 410 | 8GB RAM | 

Opublikowano

Jak wysali mi paczke, ale nie komputer, podkladka, sluchawki, klawiatura, to dostalem wielkie pudlo, wypelnione po brzegi folia babelkowa, oraz takimi jakby woreczkami wiekszymi z powietrzem, nie wiem jak to sie dokladnie nazywa, ale chroni dobrze, tak wiec jesli takie rzeczy mi tak zapakowali w taki sposob, to o komputer nie ma co sie martwic.

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

lekko odbiegając od tematu: składanie komputera jest proste. co za problem włożyć pamięci do slotów, włożyć procka przykręcić do obudowy czy podłączyć do innych podzespołów odpowiednie kable.

FX 6300 | R9 380 4GB | VS 550W | Seagate 1TB | Crucial M4 120GB | 970a-ud3 rev 1.2 | Brutus 410 | 8GB RAM | 

Opublikowano

Właśnie jakby jeszcze kilka dni temu była to dla mnie czarna magia. Ale obejrzałem mnóstwo filmików i jakby jestem już pewniejszy. Najwięcej pewnie będę ogarniał gdzie które kable podpiąć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...