Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zarabianie w internecie?

Beryfes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, czy możecie polecić jakiś sposób zarobku w internecie? Nie liczę na tysiące miesięcznie, lecz tak, aby móc sobie dorobić na przysłowiowe "piwko". Aktualnie mam przerwę w pracy i nauce na jakieś 2-3 miesiące. Mam 23 lata, przed komputerem mogę spędzać całe dnie. 

Wykonuję strony internetowe, fora, ulotki, wizytówki. Atrakcyjne stawki.

Opublikowano

Potrafię stworzyć aukcje allegro z elementami graficznymi, nie jestem mistrzem photoshopa jednak coś tam potrafię. Dodatkowo postawić forum czy stronkę na jakimś skrypcie czy bez też. Nic profesjonalnego, robiłem to głównie na potrzeby swoich klanów czy w celach pomocy komuś.

Interesuje mnie głównie pewny zysk, najlepiej bez wkładu własnego finansowego lub bez dużego wkładu finansowego.

Wykonuję strony internetowe, fora, ulotki, wizytówki. Atrakcyjne stawki.

Opublikowano

Hmm... może nie zarobek w internecie, ale za pomocą internetu. Współpracuję z kilkoma osobami, którym płacę za wykonanie np grafik, a ktoś inny płaci mi za pomoc z optymalizacją gry, usability i innymi rzeczami, a czasami robię to za uśmiech lub miłe myśli :)

Wiele zależy od tego, co potrafisz. Możesz np stworzyć piramidę finansową, która niby coś sprzedaje, załóż sektę Końca Internetu lub coś jeszcze innego :)

Odwiedź mój profil aby zobaczyć adres mojego bloga o projektowaniu gier!

Opublikowano

Zależy co potrafisz, może jakieś tworzenie fór za hajs? Zrób może jakiś szablon do mybb/phpbb/wordpressa, zareklamuj go dobrze i sprzedaj za dyszkę. A może jakieś klikanie w reklamy/oglądanie ich? Opcji jest mnóstwo :)

Darmowe kody na 20% zniżki (WWW, VPS and MC) na lvlup.pro

Szczegóły discord: xVendrome#6074 / PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...