Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowe mapy

Adder.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Kolega mi powiedział, że do gołego mają zostać dodane nowe mapy, które będą miały bombsite: A, B i C, a drużyny będą się składać z siedmiu graczy. Mają zostać podobno te mapy co są i ta sama ilość, ale dodane te nowe z inną ilością. Czy to jest prawda, czy mam kolegę trolla?

Opublikowano

Troll, gra 7vs7 nabrałaby wtedy nowego i dziwnego znaczenia, to już nie byłoby to samo.

Dalej będzie A i B i mam nadzieję, że valve nie odjebie nic z tymi trzema bs'ami.

3a 2b 2c wtedy byłoby, ew. który większy bs to więcej graczy tam.

Nie polecam i tak jak mówiłem mam nadzieje, że to się NIGDY nie stanie. Nie dość, że i tak psują grę tymi skinami, rewolwerami co są w ogóle nie potrzebne to jeszcze 3 bsy.

@.HEAVEN.

To co z tego, ale i tak nie będzie trzech, niech będzie możliwość na 50 bsów nawet i tak zostaną 2.

@1361622928-U485574.pngquatro089

Lol jaki typ, miałem już niejedną kosę i co? Mam to w dupie czy mam skiny czy nie xD Chodzi o to, że jak grasz randomowego mm bądź jakieś ffa to czasem są płaczki typu "ej kur*a skąd on ma takie skiny ja też chce omg lol" itp.

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

Troll, gra 7vs7 nabrałaby wtedy nowego i dziwnego znaczenia, to już nie byłoby to samo.

Dalej będzie A i B i mam nadzieję, że valve nie odjebie nic z tymi trzema bs'ami.

3a 2b 2c wtedy byłoby, ew. który większy bs to więcej graczy tam.

Nie polecam i tak jak mówiłem mam nadzieje, że to się NIGDY nie stanie. Nie dość, że i tak psują grę tymi skinami, rewolwerami co są w ogóle nie potrzebne to jeszcze 3 bsy.

@.HEAVEN.

To co z tego, ale i tak nie będzie trzech, niech będzie możliwość na 50 bsów nawet i tak zostaną 2.

nie stac cie na skiny dlatego tak cisniesz :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ewidentnie Twój kolega robi sobie z Ciebie żarty. ;) Nie słyszałem, nie czytałem ani nic o takim pomyśle. Gra by straciła swój klimat. I już by nie był to cs. ;)

Pozdrawiam. 

Pomogłem?

:) Możesz dać "Lubię To!" ;)

Opublikowano

@554461402688252517908.png Adder. Po co odświeżasz? Ktoś Ci już powiedział, że masz kolegę trolla i to powinno Ci w zupełności wystarczyć. Nowe mapy są dodawane co operację, a w każdej operacji jest inna mapa. Tylko mapy podstawowe oraz ESLowe zostają bez zmian.

Niedoceniony mentor Counter Stike'a 1.6

:lenny:

Aktualnie realizowany projekt:

CS:GO - od nowicjusza do oporowego gracza ----->

KLIK!

Opublikowano

@up Odświeżam, bo to temat do dyskusji. Chciałbym poznać opinie na temat takiego czegoś, czy innym podobałoby się coś takiego, czy też nie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...