Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy To Nie Popierdolone?!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Znajomy dał mi dzisiaj niepokojący link, od razu ostrzegam że przed obejrzeniem filmu należy się upewnić czy ma się ostre nerwy i naprawdę zaje*istą wytrzymałość..

http://www.ptroa.co.il/petitionmovie/petition-English.php

Sami powiedzcie czy takim skurwielom nie należało by głów upier*olić? Bo się tak brzydko wyrażę..?

Jeżeli chcesz im pomóc kliknij w petycję, podaj imię, nazwisko, email i potwierdź email.

Czekam na wasze komentarze..

Pozdrawiam.

sygnatura.png

Opublikowano

widziałem na video-demotach ten film to pojebane co robią ja psa czy innego zwierzęcia kopnąć bym nie mógł a to ? zapierdolił bym wszystkich tam jak bym tam był :(

: P

300 POST - 3 czerwca 2010, 21.58

\

Opublikowano

Niestety tacy są ludzie , nie wszyscy Chińczycy tacy są , inni zabijają najlepiej jak tylko mogą , a na tym filmiku , ci ludzie znęcają się nad żywymi psami , i na żywca wszystko robią!!! , ten film powinien być przestrzeżeniem dla nas , żebyśmy mogli zobaczyć , co ludzie potrafią robić

"Nie ma wakacji, nie ma weekendów, nie ma urodzin, ZERO dni wolnych, bo każdy dzień jest ważny!"

Opublikowano

1 atomówka powinna wystarczyć.

dla pewności by te kurwy wyginęły walną bym z 10 atomówek bo to nie ludzie - szok

... jestem jaki jestem - piszę jak piszę - mam gdzieś 5* - nie lubisz mnie to twój problem - jesteś nieudacznikiem wyżyj się i daj mi negatywa ...

GM cieszysz się z 5% - najpierw przeczytaj czym jest spam a potem nagradzaj bucu jeden

Opublikowano

Ile razy zamierzacie to dodawać?

Robią to żeby przeżyć ,sami jakbyście żyli w chinach też byli byście tacy -.-'.

I nie mylcie Chinczyków z Japończykami bo was chyba zabije

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Ile razy zamierzacie to dodawać?

Robią to żeby przeżyć ,sami jakbyście żyli w chinach też byli byście tacy -.-'.

Jesli taka byla by koniecznosc to by poprostu szybko zabili by psa podcinajac gardlo.. a nie na zywca ze skory i rzucac na pickup'a ^^

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

Ja pierdO8****

Urwać jaja takim ***** **** *** ...

*** Jeb**** kur**

Piz** z Chin

JAK MI DASZ MINUSA TO BĘDZIESZ ZAJEBISTY

zu5reo.gif

WTF!!

Wielki powrót Lolesss`a ..

Opublikowano

Witam!

Znajomy dał mi dzisiaj niepokojący link, od razu ostrzegam że przed obejrzeniem filmu należy się upewnić czy ma się ostre nerwy i naprawdę zaje*istą wytrzymałość..

http://www.ptroa.co.il/petitionmovie/petition-English.php

Sami powiedzcie czy takim skurwielom nie należało by głów upier*olić? Bo się tak brzydko wyrażę..?

Jeżeli chcesz im pomóc kliknij w petycję, podaj imię, nazwisko, email i potwierdź email.

Czekam na wasze komentarze..

Pozdrawiam.

Popierdoleni i niedojrzali jesteście tu WY

Oni to robią, bo taką mają pracę, tak naprawdę kiedyś był wywiad na discovery z takim to mówił że mu bardzo przykro że ma taką a nie inną pracę.

Tam ciężko o dobrą pracę, a ta którą oni niechętnie wykonują jest najłatwiejsza do znalezienia.

Więc pomyśl najpierw co napiszesz, a dopiero potem pisz.

Ich pracodawcy zarabiają na tym, bo nie umieją stworzyć lepszej firmy dlatego wyłapywane są dzikie psy, koty które są odrzucane i bezdomne- wtedy obdzierają je ŻYWCEM ze skóry. Dlaczego żywcem? Tego nie wiem, ale napewno ludzie tam pracujący tego nie chcą.

Żeby tak pracować trzeba mieć mocne nerwy.

To nie ich wina że mają taką pracę.

Podpis tematu jest obraźliwy dla azjatów, nie wszyscy tacy są, a jeśli jesteście rasistmi to wypierdalajcie w podskokach z tego forum.

Tyle ode mnie.

logo_black3.png

Opublikowano

Yahiko nie widziałeś, że oni po prostu robili to szybko i jak najboleśniej? Chińczycy mają posrane w głowach i po prostu wyjebał bym im kilka atomówek... NIE MOGĘ MAM 2 PSY I TAK SIĘ TERAZ O NIE BOJE. Nigdy z chińczykami nie będę żył w zgodzie SKURWYSYNY!

Opublikowano

Popieram yahiko, Rasistom mówimy NIE. Takich tematów były setki na forum. Możliwe, że po prostu te psy będą miały iść do jakiejś restauracji. Dlaczego robią im to na żywca? Może dlatego, że wtedy "mięso" jest lepsze. Ale to mogą być tylko domysły, o prawdę trzeba zapytać samych ludzi posiadających taką pracę.

Podpis tematu - nie tylko chińczycy są skośnookimi! Japończycy oraz ogólnie Azjaci mają skośne oczy.

Opublikowano

Zdecydowanie chore...

Zrobiłbym takiemu skurwielowi dokładnie to samo....

Nie jestem pasjonatem ani wielbicielem zwierząt, ale to jest po prostu okrucieństwo.

25 lat pracy na rzecz schroniska za coś takiego.

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

A ja bym nic nie zrobił, ew. mógłbym zjeść takiego psa razem z nimi. <_<

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

jak już chcą zabijąc to szybko bez takiego czegoś obdzierają na żywca ze skóry omg? a na chuj?-.- jagby to powiedzieć u nas to jest tabu u nich norma :)

Opublikowano

M@niek

Jestes idiotą który nieu przeczytał mojego posta.

TO NIE ICH WINA ZE MAJA TAKA PRACE, NIE ROZUMIESZ!?

Tam ciężko o pieniądzę a ta praca jest ,,najłatwiejsza".

@up

Popieram, u nich są inne tradycje niż u nas, tam się je owoce morza, różne rośliny, glony, psy,koty - dla mnie to fajne.

Ale ch*j, bo w polsce prostaczky-cfaniaczky są więc wiecie, jak tu jest jak jest to ma byc tak wszedzie i ch*j bo sie obrazi...

logo_black3.png

Opublikowano

To, że jedzą psy to nic takiego. My jemy świnie i tym podobne zwierzaki, po prostu bardziej wrażliwi jesteśmy na krzywdę, którą wyrządzają psom, kotom gdyż to są nasze zwierzęta domowe. Jednakże to w jaki sposób je "torturują" to jest przegięcie pały!

T_Bag_Prison_Break_Signature_by_inspawn.png
Opublikowano

kurwa chuje zapierdolone niech sobie tak robią

Pomogłem?? daj + to tylko 1 sekunda i po sprawie a jak nie dasz to będziesz miał to na sumieniu do końca życia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...